Horoscopul zilei de 5 martie 2019

Berbec

Zi cu liniște și energie pozitivă. Astrele îți sunt aproape azi și te împing de la spate spre tot felul de proiecte inedite. Ai putea accepta o colaborare care îți va aduce mulți bani, așa că ai grijă la ceea ce ți se propune.

Taur

Primești vești bune din sfera familiei și e motiv de sărbătoare. O să vrei să organizezi o petrecere mare, la care să-i reunești pe toți cei dragi, dar înainte de asta va trebui să rezolvi niște conflicte mai vechi.

Gemeni

Azi e momentul să accepți că în unele situații pur și simplu nu ai ce să faci, iar lucrurile se vor desfășura cu sau fără voia ta. E un moment care îți deschide ochii și din care ai multe de învățat.

Rac

Primești vești bune legate partenerul de cuplu, iar asta te bucură nespus de mult. O să vrei să-ți împărtășești fericirea cu toți apropiații, dar o să fii surprinsă să vezi că cineva din grupul de prieteni e foarte sceptic.

Leu

Azi primești vești legate de sănătatea cuiva din familie. Nu e nimic extraordinar de grav, dar nu ai cum să nu-ți faci griji. O să ai nevoie de multă energie și de calm pentru a trece cu bine peste acest moment.

Fecioară

Încerci să te pui de acord cu cineva pe un proiect legat de muncă, dar pur și simplu nu priviți în aceeași direcție. S-ar putea chiar să vă certați, ceea ce nu va da deloc bine în ochii șefilor.

Balanţa

Azi ai nevoie de echilibru mai mult ca oricând, însă pare că e cel mai greu lucru de obținut. Apelează la un prieten pentru suport moral și calmează-te, lucrurile se vor așeza mai devreme sau mai târziu.

Scorpion

Simți nevoia de comunicare în cuplu, iar asta e un lucru bun. Reușești să ajungi la un dialog mult mai apropiat și mult mai intim cu partenerul tău, ceea ce vă sudează și mai mult relația.

Săgetător

Sunt vești bune legate de familie! Poate că te așteptai, poate că nu, dar familia ta pare să crească, într-un fel sau altul, iar asta te șochează în primă fază, dar te bucură nespus apoi.

Capricorn

Partenerul de cuplu îți dezvăluie un secret din trecutul său, însă tu știai deja acest aspect. Pe de o parte, te bucuri că auzi asta de la el, pe de altă parte, te așteptai să primești vestea mai devreme...

Vărsător

E timpul să ierți și să uiți. Pur și simplu nu ai ce face, așa că acceptă realitatea actuală și mergi mai departe. E o lecție grea, care ți-ar putea stârni și câteva lacrimi, dar viața nu-i mereu o joacă.

Peşti

Azi primești vești bune legate de bani, ceea ce e îmbucurător având în vedere că te pregătești de o cheltuială majoră. Astrele îți sunt favorabile și în sectorul amoros, așa că fii pe fază! Cine știe ce persoană interesantă o să cunoști?!