Horoscopul zilei de 5 martie 2018

Berbec

Începi ziua cu nesiguranţă şi gânduri nu prea fericite. Din păcate, cineva din familie care este bolnav sau într-o situaţie delicată, rămâne tot timpul în gândul tău. Încerci să găseşti soluţii pentru a ajuta această persoană, fără să-ţi dai seama cât de mult o ajuţi deja.

Taur

Eşti în mijlocul acţiunii azi şi faci totul pentru ca lucrurile să meargă bine şi repede. Ai parte de o mulţime de bucurii mărunte şi, chiar dacă nu realizezi, oamenii te apreciază mai mult decât îţi dai tu seama.

Gemeni

Azi e o zi importantă pentru tine, pentru că reuşeşti să termini un proiect la care lucrai de multă vreme şi în care ai investit multe ore de nesomn, multă pasiune, multe visuri. O să fii în culmea fericirii la sfârşitul zilei.

Rac

Azi ai o problemă cu partenerul de cuplu, care îţi pune nervii la încercare, chiar dacă nu face nimic nou. Pur şi simplu s-au adunat prea multe lucruri în ultima perioadă, iar astăzi ai putea răbufni din senin.

Leu

Ziua de azi se va dovedi a fi extrem de productivă, mai ales pentru o persoană muncitoare ca tine. O să termini un proiect, s-ar putea să te apuci deja de altul şi eşti pur şi simplu de neegalat, cu această energie pe care o emani şi cu entuziasmul tău unic.

Fecioară

Azi ai mari şanse să afli o veste bună, legată de sănătatea ta sau a unei persoane apropiate. O să te bucuri, ba chiar ai putea să plângi de emoţie, pentru că va fi o veste atât de bună încât nu te aşteptai la aşa ceva.

Balanţa

Ziua de azi începe bine pentru tine, dar nu se termină la fel de grozav... Ai mare grijă la accidente, pentru că eşti predispusă la asta, şi ai grijă şi la cum reacţionezi în cadrul micilor conflicte. Sunt şanse să exagerezi, să faci din ţânţar armăsar, cum se spune popular, şi asta doar pentru că nu ai o zi bună.

Scorpion

Azi încerci să-ţi impresionezi partenerul de cuplu cu orice preţ, chiar dacă asta înseamnă că te vei da în stambă în public, mai rău decât ţi-ai fi imaginat vreodată. Nu uita că gesturile mici şi dese sunt mai importante decât gesturile grandioase şi rare.

Săgetător

Ziua de azi se anunţă a fi una plină de surprize pentru tine. Te gândeşti să îţi oferi un moment de răsfăţ - o sesiune de shopping, o şedinţă la spa - dar planul tău va eşua cu multă graţie, în cel mai neaşteptat mod.

Capricorn

Azi ai o zi plină, fără doar şi poate, ca orice zi de luni, din viaţa oricărui capricorn de altfel, dar vestea bună e că partenerul de cuplu îţi va da planurile peste cap în cea de-a doua parte a zilei cu un plan neaşteptat, entuziasmant şi... cu adevărat spectaculos!

Vărsător

Pregăteşte-te pentru o stare de agitaţie nemaiîntâlnită azi, chiar dacă tu eşti o persoană destul de activă în mod normal. Cumva, ziua de azi o să treacă repede în toată această agitaţie, dar nici n-o să înţelegi mare lucru din ea.

Peşti

Astăzi eşti în centrul atenţiei şi asta e tot ce contează pentru tine. Reuşeşti să îi impresionezi pe toţi cu un gest mic, dar însemnat, iar asta te face vedeta zilei. Îţi place acest rol, aşa că te vei bucura de el atât cât vei putea.