Horoscopul zilei de 5 mai 2020

Berbec

Atenție la relațiile parteneriale, fie cu perechea de viață, fie cu colaboratorii, asociații sau partenerii de afaceri pentru că astăzi se întrevăd tensiuni care pot conduce la conflicte. Încearcă să depui mai mult efort pentru a menține echilibrul în cuplu.

Taur

Relațiile cu colegii de muncă pot fi tensionate și te sfătuim să depui mai mult efort în a restaura echilibrul la muncă. Starea de sănătate este una bună și poți profita pentru a-ți îndeplini activitățile pe care le ia în plan.

Gemeni

Este o zi în care te sfătuim să-ți pui mai mult în valoare calitățile oratorice. Ai multă inspirație, intuiție și te poți remarca într-un anume mediu, mai ales dacă acesta ține și de comunicare, dar fii echilibrată și atentă șa ceea ce spui!

Rac

Azi va trebui să depui efort pentru a-ți echilibra relația cu cei din familie. Se întrevăd conflicte și toate pot pleca de la o nedreptate pe care o resimți. Poate ți se pare că părinții, partenerul de viață nu sunt corecți cu tine.

Leu

Răbdarea îți va fi pusă la încercare așa că nu te lăsa învinsă. Încearcă să asculți ce spun ceilalți, fără a contrazice, chiar dacă ai argumente. Posibile conflicte legate de mentalități diferite.

Fecioară

Este o zi foarte bună să te pui în valoare cu un anumit talent pe care-l ai, cu o abilitate sau chiar să descoperi o pasiune nouă care să te ajute să-ți îmbunătățești veniturile pe viitor. Ai curaj!

Balanţa

Luna îți traversează astăzi zodia și-ți aduce foarte multă creativitate, simț estetic, plăcere de a comunica cu cei din jur și o stare generală de bine. Profită să faci ce-ți place!

Scorpion

Încearcă să te autocontrolezi astăzi pentru că stările de irascibilitate și nervozitate pe care le experimentezi nu-ți vor aduce nimic bun în relațiile cu cei din jur. Relaxează-te mai mult! Nu este exclus să ai parte de insomnii.

Săgetător

Cineva din grupul de prieteni sau din anturaj poate încerca să te dezechilibreze prin ceea ce-ți spune sau să-ți pună bețe în roate. Fii mai atent la cei din jur și mai puțin permisivă cu spațiul tăt privat.

Capricorn

Se întrevăd tensiuni în zona carierei și cel mai probabil va trebui să treci printr-o provocare profesională, să depui mai mult efort să te faci auzită, remarcată sau chiar să-ți manifești autoritatea, să-ți menții funcția, statutul.

Vărsător

S-ar putea ca astăzi să trebuiască să treci printr-o provocare legată de filozofiile tale de viață, de credințele tale. Dacă este un dialog, încearcă să fii calmă și să-ți menții un ton jos. Dacă este vorba de o acțiune care contravine principiilor tale, fii echilibrată și rațională!

Peşti

S-ar putea să fii nevoită să refaci niște calcule financiare și să găsești acel echilibru de care ai nevoie pentru ca lucrurile să funcționeze și de acum înainte. Posibil să primești vești care să nu-ți fie pe plac legate de o investiție, proces, sumă de bani deținută la comun cu cineva.