Horoscopul zilei de 5 iunie 2018

Berbec

Este posibil să te reîntâlnești cu o veche cunoștință, poate chiar cu un prieten din copilărie pe care nu l-ai mai văzut de multă vreme și împreună să puneți bazele unui plan care să vă rotunjească veniturile.

Taur

Îți dorești să te afirmi la locul de muncă și vei face tot ce-ți stă în putere pentru a ieși în evidență și pentru a-ți impresiona șefii. Ai grijă să nu te expui prea mult în fața colegilor care s-ar putea să-ți pună bețe în roate.

Gemeni

Te bucuri de compania celor dragi, iar la muncă totul merge ca pe roate. Este posibil să primești un cadou întârziat de la o persoană dragă sau cineva să-ți facă o surpriză neașteptată, posibil legată de o călătorie.

Rac

Îți intră o sumă de bani în conturi sau cineva îți returnează o datorie mai veche. Ar fi recomandat să nu te avânți în cheltuieli inutile, ci să-i pui deoparte pentru weekend sau pentru vacanță.

Leu

Este o zi minunată pentru a o petrece alături de partener, cu atât mai mult cu cât până acum l-ai cam ignorat și l-ai tratat cu indiferența cumplită de care numai tu poți da dovadă.

Fecioară

Ai parte de o zi intensă la locul de muncă, cu multe sarcini venite brusc și care au nevoie de rezolvare urgentă. Vei fi pusă în fața unor decizii deja luate și va trebui să te supui.

Balanţa

Dacă nu vei reuși să administrezi o situație care apare pe nepusă masă în relația cu partenerul de viață, s-ar putea să dai nașetere unui conflict în adevăratul sens al cuvântului.

Scorpion

Niște discuții cu părinții sau cu ceilalți membri ai familiei, posibil legate de nerespectarea unor sarcini ce țin de gospodărie sau de apariția unor responsabilități neprevăzute, pot crea o atmosferă tensionată acasă.

Săgetător

Tendința de agresivitate tinde să te însoțească și astăzi și îți vei descărca nervii pe partener. Încearcă să fii mai calmă și lasă-l pe el să administreze acele situații care-ți par fără rezolvare.

Capricorn

Dacă știi că ai de recuperat o sumă de bani, atunci nu mai sta pe gânduri și acționează. Contextul astra format astăzi este favorabil primirii unei sume de bani.

Vărsător

Ești mai sociabilă decât de obicei și ai chef să ieși în oraș sau să participi la un eveniment. Totodată, îți dorești să te faci remarcată în cercul de prieteni și apelezi la toate mijloacele pentru a-ți duce la bun sfârșit planul.

Peşti

Încearcă să nu te enervezi și să nu te implici în situațiile pe care știi că nu le poți controla. Stările de tensiune și emoțiile puternice te pot îmbolnăvi, în special dacă există o afecțiune legată de sistemul cardiovascular.