Horoscopul zilei de 5 iulie 2019

Berbec

Orgoliul de care dai dovadă astăzi s-ar putea să nu te ajute în comunicarea cu ceilalți, mai ales cu persoana iubită. Încearcă să fii mai tandră și mai feminină.

Taur

Din cauza nerăbdării, a impulsivității de moment sau din cauza unor cuvinte aruncate la mânie s-ar putea să pierzi șansa de a obține un avantaj, un beneficiu. Ajutor dat unei rude sau primit din partea cuiva din familie.

Gemeni

Nu este o zi bună să clarifici situații cu cei dragi. Dacă la locul de muncă mai reușești să relaxezi atmosfera, în familie se lasă cu tunete și fulgere.

Rac

Intri într-un conflict de interese la locul de muncă sau ai parte de un scandal major cu persoana iubită, cu părinții din cauza cheltuielilor iresponsabile.

Leu

Ți se cere o opinie, o clarificarea unei situații, un răspuns și te sfătuim să fii foarte sigură pe tine și să iei o decizie rațională, dar bazată pe ceea ce te face fericită și  te împlinește.

Fecioară

Nu te suprasolicita astăzi pentru că s-ar putea să ai probleme cu tensiunea, să te confrunți cu dureri de cap și stări de rău. Detașează-te! Este vineri!

Balanţa

Te poți întâlni cu o persoană dragă, un fost coleg sau un vechi prieten. Se întrevăd momente de bucurie și relaxare. Profită din plin pentru a-ți reîncărca bateriile!

Scorpion

Atenție la ceea ce spui la locul de muncă pentru că ar putea fi interpretat greșit și imaginea profesională ți-ar putea fi afectată!

Săgetător

Dai dovadă astăzi de putere, curaj și determinare pentru a obține ceea ce ți-ai propus. Poate fi vorba inclusiv de un țel profesional atins. Baftă!

Capricorn

O discuție financiară cu un partener de afaceri sau chiar cu persoana iubită te-ar putea indispune astăzi. Nu lăsa contextul să-ți strice planurile de weekend!

Vărsător

Ești mult prea subiectivă în abordarea unuei probleme care nu te privește doar pe tine, ci și pe cei din jur. Încearcă să fii imparțială sau ceilalți te vor privi cu neîncredere.

Peşti

Este posibil ca în prima parte a zilei să resimți o stare de oboseală, extenuare și lipsă de chef, de energie și de empatie față de cei din jur. Odihnește-te și reîncarcă-ți bateriile! Te așteaptă o seară provocatoare!