Horoscopul zilei de 5 iulie 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de schimbări la locul de muncă, posibil modificări de program, de natură să le creeze disconfort. Nativii manifestă rigiditate în idei și dificultate în exprimarea ideilor.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor fi nevoiți să-și anuleze niște planuri, să-și amâne o călătorie, și acest aspect le va creea disconfort și stări de nervozitate și agitație. Nativii pot avea parte de insomnii și stările de oboseală se pot accentua.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt mai încăpățânați și înverșunați în susținerea ideilor decât de obicei și au tendința de a se certa cu cei din jur. O parte dintre nativi pot încheia o relație de prietenie.

Rac

Cei născuți în zodia  Rac trebuie să aibă grijă la activitățile și proiectele în care se implică astăzi. Posibilitatea de a pierde ceva, de a fi dezamăgiți, de a le fi afectată imaginea este foarte mare, în special în cazul celor care se află în funcții de conducere.

Leu

Cei născuți în zodia Leu fac tot posibilul să iasă în față, să se afirme și tânjesc după aprecieri și recompense financiare. Vor fi în centrul atenției chiar dacă se vor forța să facă asta, iar modul lor de manifestare îi va șoca pe ceilalți.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se zbat să câștige un premiu, un avantaj material, un bonus la locul de muncă, iar șansele de reușită sunt destul de mari dacă nativii vor fi perseverenți și nu vor renunța la prima piedică.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță au tendința de a se contrazice cu cei din jur, indiferent dacă înainte au fost de acord cu acea idee sau nu. Acest aspect le va favoriza controverse cu cei din jur și s-ar putea să le fie afectată imaginea.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion nu se vor simți prea bine astăzi. Micile probleme de sănătate vor fi de natură să le strice starea de bună dispoziție cu care s-au trezit.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor fi tentați să intre în conflict cu partenerul de viață, căruia îi vor face reproșuri și-l vor acuza de nefericirea lor.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn trec printr-un mix de stări, de la tristețe la bucurie și înapoi la melancolie, însă se bucură de sprijinul partenerului și al familiei în depășirea momentelor.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor intra în conflict cu cei din jur, vor purta discuții în contradictoriu și vor da dovadă de manifestări agresive dacă nu sunt luat în serios sau dacă sunt ignorați.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești au șansa astăzi de a primi o sumă de bani, un bonus, un premiu sau o recunoaștere financiară mult așteptată.