Horoscopul zilei de 5 ianuarie 2020

Berbec

Azi ai putea primi vești bune legate de muncă. 2020 se anunță un an perfect pentru tine, din punct de vedere profesional, iar primele vești pozitive vin chiar acum. Acceptă-le fără comentarii.

Taur

Azi ai putea afla că un prieten are sentimente mai profunde pentru tine decât cele de prietenie. Înainte de a lua vreo decizie care v-ar putea afecta relația, gândește-te bine la context.

Gemeni

Orice ai face azi, încearcă să nu cheltuieștii banii impulsiv. Dacă vei evita asta, o să ai mari șanse să treci cu brio testul astrelor și te-ai putea alege chiar cu buzunarele mai pline.

Rac

Sentimentele tale sunt mixte azi. Pe de o parte, te bucuri de ceea ce ți se întâmplă zilele acestea, pe de altă parte suferi pentru că simți că pierzi ceva.

Leu

Azi e vremea balanțelor. Tragi linie și vezi unde ești pe plus, unde ești pe minus. Se impun niște schimbări urgente, pentru un stil de viață cât mai echilibrat.

Fecioară

E timpul să accepți că nu toți oamenii din viața ta îți vor binele. Unii pur și simplu aduc cu ei energii negative și vor să-ți saboteze evoluția. Elimină-i din viața ta cât mai repede.

Balanţa

Un sărut sau o atingere delicată te-ar putea emoționa azi. Traversezi o perioadă plină de romantism, în care legătura cu persoana iubită e mai strânsă ca oricând.

Scorpion

Azi pui binele pe primul plan, la fel ca de fiecare dată, de altfel, și te poți implica într-o acțiune caritabilă. Cei dragi admiră asta la tine.

Săgetător

Astăzi te bucuri de ceea ce se întâmplă în jurul tău, poate mai mult ca oricând, iar sentimentul cel mai puternic al zilei e de recunoștință. Te simți bine în viața ta.

Capricorn

Încearcă să nu te implici în conflicte cu familia pentru că vor fi unele de lungă durată și nu are rost. Mai bine faci un compromis și accepți varianta lor, chiar dacă nu ești de acord cu ea.

Vărsător

Astăzi ai toate șansele de reușită, mai ales dacă e vorba de un proiect ce ține de casă. Încearcă să îi implici pe toți membrii familiei, pentru că așa veți termina mai repede.

Peşti

O veste bună te entuziasmează de la primele ore ale zilei. Cineva din familie urcă pe culmile succesului, iar tu ești în culmea fericirii în astfel de momente. Iubești să-i vezi pe cei dragi că reușesc.