Horoscopul zilei de 5 ianuarie 2019

Berbec

Ceri sfatul unui membru din familie cu privire la o decizie importantă pe care vrei să o iei în legătură cu locul de muncă, însă decizia îți va aparține în totalitate.

Taur

O cunoștință îndepărtată sau un prieten pe care nu l-ai mai văzut de multă vreme te poate contacta astăzi pentru a te invita în oraș.

Gemeni

Intri în economii și acest aspect te descurajează și te deprimă. Încearcă să stabilești o listă a priorităților și nu sari calul, cel puțin nu cu portofelul în mână.

Rac

Pui la cale un plan de călătorie sau chiar îți prelungești minivacanța cu câteva zile pentru a fugi într-o destinație apropiată.

Leu

Un prieten te poate contacta astăzi pentru a-ți cere ajutorul financiar sau poate doar sprijinul moral. Fii pregătită să-i fii aproape!

Fecioară

Te simți bine și te relaxezi în mijlocul familiei, iar această activitate îți va încărca pe deplin bateriile. Micile probleme de sănătate care te-au afectat în ultimul timp vor dispărea ca prin minune.

Balanţa

Ai ocazia să vizitezi niște locuri dragi și să te întâlnești cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme, poate chiar din copilărie, iar acest aspect te va binedispune și-ți va da energie.

Scorpion

Începi să te simți din ce în ce mai liniștită și mai împăcată cu tine și ți se pare că, după mult timp, lucrurile par să meargă în favoarea ta.

Săgetător

Ai nevoie de relaxare și faci tot ce-ți stă în putință să ignori factorii perturbatori din jurul tău. Un dialog cu o persoană importantă s-ar putea să-ți capteze atenția mai mult decât te așteptai.

Capricorn

Se anunță momente intense și plăcute în relația de cuplu, iar partenerul te va surprinde cu dulcegării și activități romantice. Este momentul, poate, să treci la un alt nivel al relației.

Vărsător

Niște discuții în contradictoriu cu partenerul ți-ar putea strica buna dispoziție, însă trebuie să încerci să aplanezi conflictul și nicidecum să-l intensifici, așa cum ai fi tentată să o faci.

Peşti

Ești tentată să-i impui partenerului de cuplu niște puncte de vedere sau să-l împingi să acționeze într-o anumită direcție, iar acest aspect s-ar putea să-l deranjeze peste măsură. Nu forța nota!