Horoscopul zilei de 5 ianuarie 2017

Berbec

O posibilă ceartă în familie îți poate da peste cap nișie planuri pe care le aveai pregătite pentru astăzi sau, cel puțin, îți poate strica buna dispozișie. Înceacă să-ți asculți mai mult intuiția atunci cțnd iei o decizie și lucrurile se vor îndrepta.

Taur

O discuție sau o veste primită de la cineva din străinătate te va pune pe gânduri și te va face să-ți reconsideri anumite principii și acțiuni. Încearcă să faci mai mult ceea ce-ți place și mai puțin ceea ce zic cei din jurul tău că trebuie.

Gemeni

Vei găsi o soluție, cel puțin pentru moment, pentru a-ți mări veniturile, însă nu te culca pe o ureche și nici nu te entuziasma prea tare. Continuă să cauți ceva stabil și profitabil pentru lungă durată.

Rac

Încearcă să te menții departe de orice posibil scandal cu persoana iubită, cu atât mai mult cu cât tendința de a-ți acuza partenerul de ceva ce nu ține strict de el este foarte mare. Căutați împreună o soluție pentru a rezolva situația financiară care a început să scârție.

Leu

Contextul astral îți poate scoate în fată î veche cunoștință, o persoană din trecutul tău pe care îți doreai să o întâlnești, iar acest lucru îți va da peste cap starea sufletească. Gîndește-te de două ori înainte de a lua o decizie serioasă.

Fecioară

O veste bună de la partener îți poate înfrumuseța ziua și te va face să-ți regândești ultimele decizii luate, probabil, la nervi sau pe fugă. În relațiile la distanță există posibilitatea unei apropieri sau, cel puțin, poți începe să-ți faci planuri pe termen lung.

Balanţa

Dacă te gândești să faci schimbări de locuință sau modificări în casă, de astăzi este momentul să începi să pui bazele, sa faci un plan artistic și financiar. Posibil să apară niște discuții în contradictoriu cu membrii familiei legate de chestiunile gospodărești.

Scorpion

Este posibil să ai parte de niște discuții la locul de muncă, cu persoane superioare ierarhic, legate de salariu, funcție și responsabilități. Administrează-le cu calm și încredere în tine și rezultatul va fi unul benefic.

Săgetător

Chiar dacă este o zi dedicată meditării și contemplării, încearcă să nu cazi în latura extremă și rămâi ancorată în realitate. Vei trece prin transformări benefice de natură să-ți potențeze calitățile.

Capricorn

O întâlnire cu un partener de afaceri sau o persoană din anturajul tău care are o mare putere decizională la locul de muncă este posibil să apară astăzi. Pune-ți în valoare toate abilitășile pentru a fi sigură ce vei obține ceea ce-ți dorești.

Vărsător

Treci printr-o perioadă obositoare, iar astăzi, ca la final de săptămână de lucru, simți că vei claca. OEpuizarea îți spune cuvântul și ai face bine să profiți de timpul liber pentru a te odihni mai mult.

Peşti

Te dedici întru totul jobului și acest aspect se poate să-ți răpească mult mai mult timp decât îți dorești, fapt ce te prost dispune. Spre sfârșitul zilei, dacă vei simți un val de inspirație, lasă-te furată și creează fără rușine.