Horoscopul zilei de 5 februarie 2019

Berbec

Atenție azi la tot ce se întâmplă în jurul tău. Răsturnările de situație de la locul de muncă te-ar putea pune într-o postură vulnerabilă. Încearcă să nu faci compromisuri.

Taur

Cineva din cercul de prieteni ți-ar putea cere ajutorul într-o problemă legată de muncă. Dacă poți, ajută această persoană. Dacă știi că nu ai timp sau chef, nu fă promisiuni doar de dragul promisiunilor.

Gemeni

Azi ai putea primi vești îmbucurătoare de la locul de muncă. Cineva îți apreciază eforturile și îți propune ceva inedit, dar mirajul rezultatelor te cucerește imediat, așa că cel mai probabil vei accepta pe loc.

Rac

Încearcă să profiți de toată această energie pe care o ai și să faci ceva concret. Poate fi ceva ce ai tot amânat până acum sau ceva ce ți se pare mai dificil. Dar ai să vezi ce bine te vei simți odată ce îți vei îndeplini sarcina.

Leu

Azi te hotărăști să îi spui adevărul în față unei persoane. N-o să-ți fie ușor, din contră chiar, însă trebuie să te concentrezi pe rezultate. Adevărul oricum va ieși la iveală, mai devreme sau mai târziu.

Fecioară

Sunt șanse mari să primești bani azi, sau poate să-i găsești. Astrele îți sunt aproape și îți transmit energie bună. Banii aceștia să știi însă că nu sunt pentru investiții. Sunt pentru răsfăț și nevoi imediate.

Balanţa

Acum e momentul să te gândești la viitorul tău și orice pas mic spre el, e un pas care contează. Ai grijă însă să nu încerci să nu încerci s-o iei pe scurtătură. Va trebui să muncești mult pentru a-ți îndeplini scopurile.

Scorpion

Sunt șanse mari ca azi să primești vești bune legate de o tranzacție imobiliară. Spre seară, cineva apropiat te-ar putea invita în oraș, să sărbătoriți un eveniment important.

Săgetător

Încerci să-ți găsești echilibrul emoțional, dar nu reușești pe cont propriu. Apelează la cineva apropiat, care să-ți ridice moralul, iar dacă nici așa nu funcționează, mergi la un specialist.

Capricorn

Dacă primești bani azi, trebuie să știi că nu sunt pentru investiții majore. Banii care vin repede spre tine, la fel te vor și părăsi, așa că folosește-i pentru relaxare sau distracție. Investițiile bazate pe ei nu vor fi profitabile.

Vărsător

E momentul să petreci mai mult timp alături de partenerul de cuplu. Reproșurile sale te urmăresc și îți provoacă o stare neplăcută, așa că încearcă să-ți echilibrezi viața personală cu cea profesională.

Peşti

Orice flirt de azi se poate transforma într-o relație, așa că ai grijă cui îi faci ochi dulci. Dragostea plutește în aer, primăvara e aproape... pregătește-te să cucerești și să fii cucerită.