Horoscopul zilei de 5 februarie 2018

Berbec

Azi s-ar putea să te îndrăgosteşti de cineva şi nici măcar să nu-ţi dai seama. Nu o să fie dragoste la prima vedere, ba chiar te va enerva persoana respectivă, dar astrele îţi rezervă surprize de zile mari.

Taur

Cunoşti o persoană interesantă azi, o persoană care te cucereşte de la primele cuvinte şi o să vrei să petreci cât mai mult timp în preajma ei, chiar dacă există multe diferenţe între voi.

Gemeni

Ai parte de o surpriză ieşită din comun azi, surpriză pusă la cale de o persoană pentru care tu nutreşti nişte sentimente în secret. Poate că a venit momentul să îi spui ce simţi.

Rac

Astrele îţi scot azi în cale o persoană de care te îndrăgosteşti din prima clipă, o persoană care te va cuceri total, la care o să te gândeşti neîncetat de acum înainte. Pregăteşte-te pentru emoţii mari.

Leu

Ai o zi interesantă, marcată de o întâlnire cu o persoană din trecut, persoană care îţi va mărturisi ceva tulburător. Ai nevoie de linişte pentru a procesa această informaţie, aşa că cel mai bine ar fi să te retragi undeva să te gândeşti cu atenţie la asta.

Fecioară

Ziua de azi îţi rezervă o mulţime de surprize, cea mai mare dintre ele fiind aceea că e posibil să te îndrăgosteşti, fără să-ţi dai seama, de o persoană... interzisă. Ar putea fi şeful tău, ar putea fi cineva căsătorit sau poate chiar iubitul unei prietene.

Balanţa

Cuvintele pot răni, aşa că alege-le cu grijă atunci când vrei să îi transmiţi cuiva un mesaj puternic. Cel mai bine e să păstrezi conversaţia în limitele decenţei, pentru că nici ţie nu ţi-ar plăcea să ţi se vorbească urât.

Scorpion

Ai parte azi de o întâlnire destul de ciudată cu o persoană pe care o ştiai de multă vreme, dar cu care nu mai vorbisei niciodată până acum. Această persoană s-ar putea să îţi schimbe părerea într-o problemă, cu doar câteva cuvinte.

Săgetător

Te gândeşti să abandonezi un plan mai vechi azi, dar o persoană la care nu te aşteptai îţi sare în ajutor şi reuşeşti astfel să-ţi duci planul la bun sfârşit. Ai grijă cum îi mulţumeşti!

Capricorn

O sumă de bani pe care o primeşti în mod neaşteptat îţi schimbă total energia de azi. O să vrei să pleci undeva, să uiţi de probleme, de responsabilităţi. E posibil să te apuci să-ţi cauţi o ofertă de vacanţă.

Vărsător

Începi ziua cu chef de muncă şi pentru că te dedici total lucrurilor pe care le ai de făcut, orele trec repede. Spre seară, partenerul de cuplu te surprinde cu un cadou inedit. Poate un animal de companie pe care ţi-l doreai de mult...

Peşti

Reuşeşti azi să pui punct unui conflict mai vechi cu cineva, iar asta nu poate decât să te bucure. În sfârşit ţi se ia această greutate de pe suflet. Ai grijă să nu mai intri în astfel de conflicte pe viitor, nu are niciun rost.