Horoscopul zilei de 5 decembrie 2018

Berbec

Din punct de vedere financiar, ar trebui să încerci să reduci cheltuielile. În plus, nu este exclus să pierzi o sumă de bani, așa că fii foarte atentă la acest aspect.

Taur

Este posibil să intră în conflicte majore cu partenerul de viață. Poți fi mințită și poți descoperi unele secrete care să-și lase o amprentă negativă asupra sentimentelor tale.

Gemeni

Încearcă pe cât posibil să nu intri în discuții contradictorii cu colegii de muncă. Nu este un moment bun pentru negocieri și sfatul nostru este să amâni semnarea contractelor.

Rac

Poți avea parte de discuții în contradictoriu cu partenerul de viață. Posibil ca planurile voastre de viitor să nu meargă în aceași direcție.

Leu

Te poți certa destul de serios cu un membru al familiei și poți schimba niște reguli impuse, fie de tine, fie de cealaltă persoană. Evită să iei decizii în această perioadă.

Fecioară

Îți vor ajunge la ureche cuvinte urâte, jigniri și critici, însă nu este momentul să răspunzi. Zilele următoare se vor dovedi false și nefondate.

Balanţa

Îți faci griji cu privire la o sum de bani care trebuie să-și intre în conturi, însă sfatul nostru este să ai răbdare. Situația se va echilibra zilele următoare.

Scorpion

Vrei să faci mai mult decât trebuie și ai tendința de a te suprasolicita la locul de muncă. Sfatul nostru este să-ți folosești abilitățile pentru a te pune în evidență.

Săgetător

Treci printr-o etapă de frământări și negocieri cu propriile tale sentimente. Sfatul nostru este să nu te lași măcinată de gânduri, ci să te dedici activităților relaxante și detensionante.

Capricorn

Poți intra într-un conflict destul de serios cu un prieten sau o persoană din anturaj. Sfatul nostru este să nu pleci urechea la cele auzite și să nu-ți acorzi încrederea pe gratis.

Vărsător

Te lași măcinată de niște amintiri care se întorc în viața ta cu mai multă intensitate decât te așteptai. Nu este exclus ca un partener din trecut să te caute.

Peşti

Ai nevoie să te convingi că alegerile făcute până acum au fost bune și te-au ajutat în evoluție, însă, indiferent de cât vei căuta răspunsurile în exterior, ține cont că ele se află în sufletul tău. Nu te grăbi să iei decizii acum.