Horoscopul zilei de 5 decembrie 2017

Berbec

Niște discuții aprinse cu șefii pot avea loc astăzi legate, fie de atribuțiile pe care le-ai primit în ultimul timp și care te suprasolicită, fie de o delegație pe care trebuie să o faci în perioada următoare.

Taur

Te preocupă peste măsură regimul unor sume de bani pe care trebuie să le încasezi în perioada următoare și îți dai tot interesul să grăbești acțiunea.

Gemeni

Debordezi de energie și radiezi de bună dispoziție toată ziua, iar acest fapt le place celor cu care interacționezi și vor roi în jurul tău transformându-te în centru existențial.

Rac

Oboseala își spune cuvântul și vei fi fără pic de vlagă astăzi. Nu ți-ar strica să începi un tratament cu imunostimulatoare sau hepatoprotectoare care să te repună pe picioare.

Leu

Vei primi o invitație în oraș care te va bucura peste măsură sau vei vizita o persoană dragă pe care nu ai mai văzut-o de ceva vreme. Indiferent de direcție, te vei simți răsfățată și apreciată, aspecte care-ți convin la nebunie.

Fecioară

Ești focusată pe muncă și îți depui toată energia în acest sens, iar la finalul zilei te vei bucura de complimente și aprecieri din partea colegilor sau a șefilor.

Balanţa

Niște prieteni pe care nu i-ai mai văzut de multă vreme îți fac o surpriză, posibil chiar o vizită. De asemenea, pregătește-te să primești vești bune din străinătate.

Scorpion

Un noroc financiar îți va înfumuseța ziua și vei simși că o piatră ți s-a luat de pe suflet. Fie câștigi ceva material, fie niște bani îți intră în cont.

Săgetător

Este o zi a negocierilor și nu te lași înduplecată absolut deloc. Mizezi pe capacitatea ta de a obține ceea ce-ți dorești, trasezi limite stricte și impui condiții dure.

Capricorn

Dacă ești încă în vacanță încearcă să eviți excesele de orice fel, iar dacă ești pe baricade la muncă, încearcă să nu te suprasoliciți. Starea sănătații tale este foarte fragilă.

Vărsător

O deplasare pe care trebuie să o faci urgent îți strică buna dispoziție și cheful de muncă. Încerci să-ți reorganizezi timpul, însă dacă este vorba de o delegație amânată nu prea mai ai multe variante de scăpare.

Peşti

Treburile gospodărești îți vor acapara toată ziua și te vor seca de energie, însă nu vei renunța. Pe seară îți faci o listă de cumpărături și pornești la colindat prin magazine.