Horoscopul zilei de 5 august 2019

Berbec

Dezbați intens un subiect de actualitate cu cineva, însă nu ajungeți la nicio concluzie. Înainte de a vă certa, acceptați mai bine că aveți viziuni diferite asupra lumii și că nu e nimic în neregulă cu asta.

Taur

Te preocupă o chestiune ce ține de sănătatea ta, drept pentru care ai putea fi interesată de niște analize mai amănunțite. O programare la medic ar putea fi scopul tău principal azi.

Gemeni

Riști și riscurile îți aduc câștiguri neprevăzute. Există totuși un pericol aici - să ai impresia că, de acum, toate riscurile se vor încheia cu un astfel de câștig. Mare grijă...

Rac

Aparențele pot fi înșelătoare, tocmai de aceea tu nu crezi în ele. Azi descoperi încă un exemplu de persoană despre care ai putea spune cu ușurință că aparențele înșală. Însă intuiția ta e mai presus de orice și nu greșești nici de această dată.

Leu

Comunicarea îți e potrivnică azi. Încearcă să te calmezi puțin, să te relaxezi... de când n-ai mai făcut asta? Tensiunea ți se citește pe chip și în postura corpului. E cazul să-ți iei o vacanță!

Fecioară

Astăzi primești vești bune, perfecte chiar! Un plan mai vechi pare că funcționează de minune și reușești să atingi un obiectiv important din acest an. Felicitări!

Balanţa

Te implici foarte mult în relația de cuplu și/sau în cea de afaceri, parteneriate oferind mult suport emoțional. Este momentul să te adaptezi rapid la situațiile neprevăzute, fiind mult mai atentă la ceea ce se află în spatele unor acțiuni.

Scorpion

Îți este greu să iei o decizie legată de o investiție. Poate că a venit momentul să iei în calcul și sfaturile persoanelor apropiate... până la urmă nimeni nu-ți vrea răul, doar știi asta!

Săgetător

Relația cu rudele apropiate sau cu prietenii este destul de încordată astăzi. Încearcă să nu te lași prinsă în discuții inutile, doar pentru că unele persoane și-au propus să îți rezolve ție viața.

Capricorn

Încarci multe reguli azi, în mod conștient. Dacă acesta e modul tău de a ieși în evidență, să știi că nu ai făcut cea mai bună alegere. Stăpânește-ți ieșirile nervoase.

Vărsător

Se întâmplă ceva cu tine și toți cei din jur au remarcat, doar că nimeni nu-și face curaj să-ți spună asta. Azi, cineva ar putea îndrăzni totuși, iar ceea ce vei auzi nu-ți va fi pe plac.

Peşti

O zi atât de obositoare ca aceasta n-ai mai avut de multă vreme. Noroc cu partenerul de cuplu care face tot ce îi sta în putință, la final de zi, pentru a te scoate din această stare.