Horoscopul zilei de 5 august 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au tendința de a da vina pe cei din jur pentru o nereușită în plan personal sau pentru un proiect care nu le-a ieșit așa cum se așteptau.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea tendința să se retragă din viața socială, să se liniștească și să se odihnească mai mult. Nativii fac planuri de vacanță sau pun la cale proiecte profesionale.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni trec prin schimbări bruște de atitudine și de stare și-și răsfrâng nemulțimirile personale asupra celor din jur.

Rac

Cei născuți în zodia Rac pot trece prin ușoare stări de nervozitate și pot intra în conflicte cu prietenii care nu le împărtășesc ideile și planurile de viitor.

Leu

Cei născuți în zodia Leu petrec timpul în compania partenerului și a rudelor și pot primi un cadou, o persoană apropiată le va face o surpriză la care nu se așteptau.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară trec printr-o serie de presiuni exercitate de membrii familiei în vederea demarării unui proiect sau în vederea luării unei decizii legată de o locuință.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță simt nevoia de odihnă și relaxare și renunță la niște sarcini gospodărești pe care le aveau planificate pentru astăzi.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion se răzgândesc cu privire la un plan de petrecere a timpului liber sau reușesc să facă o încurcătură care să anuleze ceea ce aveau planificat.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă de starea de sănătate deoarece se pot îmbolnăvi, iar vizat este întocmai sistemul imunitar.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn resimt un oarecare disconfort la nivel psihic și emoțional și simt nevoia să se retragă și să se odihnească mai mult.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător devin foarte nesuferiți cu cei din jur și au tendința să se impună mai mult decât le este permis, fapt ce va deranja, iar nativii se pot alege cu reproșuri dure.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești pleacă într-o excursie rapidă, vizitează locuri dragi sau pur și simplu aleg să iasă în natură pentru a se întinde pe iarbă și a se încărca cu energie.