Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019

Berbec

Zi cu multe emoții și poate chiar și cu câteva lacrimi. Încearcă să treci peste aceste stări cât mai repede, pentru că spre seară ai putea avea parte de o întâlnire importantă și sigur vei vrea să arăți cât mai bine.

Taur

Obișnuiește-te cu gândul că pur și simplu nu ai ce să faci în unele situații. Încerci să controlezi totul, dar viața nu poate fi controlată așa cum îți dorești tu. Micile doze de imprevizibil sunt bune pentru că te pregătesc pentru orice obstacol.

Gemeni

Reușești să te afirmi pe plan profesional cu o idee minunată, apreciată de colegi și de șefi. Încearcă să-ți păstrezi modestia pentru că altfel riști să pari o persoană îngâmfată și sigur nu-ți dorești asta.

Rac

Profită de obstacolele pe care le ai în cale pentru a învăța diverse lecții. Greutățile apar în viața noastră cu diverse scopuri. Acceptă asta și concentrează-te mereu pe viitor. Ai tendința de a trăi în trecut și chiar nu are niciun rost să faci asta.

Leu

Te-ai putea alege cu niște bani azi, dintr-o situație total neașteptată. Partenerul de cuplu va veni cu tot felul de idei pentru cheltuirea lor, ori cineva din familie, dar tu știi deja ce vrei să faci cu acești bani - te gândești la o mică vacanță.

Fecioară

Ai grijă la deciziile pe care le iei azi, pentru că pe unele dintre ele le-ai putea regreta. Nu e momentul să pari mai puternică decât ești, sau mai curajoasă, ori mai îndrăzneață. Fii așa cum ești tu, de fapt! Naturalețea e mereu apreciată!

Balanţa

Primești vești azi, vești legate de un pas important făcut de cineva drag - fie urmează să se căsătorească, fie să facă un copil, fie să se mute din țară. Veștile acestea te vor emoționa până la lacrimi. O să ai o zi plină de emoții de tot felul!

Scorpion

Azi ai motiv de bucurie! Veștile bune se țin lanț, de fapt, dar o veste importantă îți schimbă starea cu totul. O să fii în culmea fericirii și vei vrea să le spui tuturor ceea ce ai aflat. Zi absolut fabuloasă, rar ai astfel de zile!

Săgetător

Pregătește-te să treci prin emoții puternice azi. Te-ai putea întâlni accidental cu o mare iubire din trecut, iar asta ți-ar putea înmuia genunchii și inima. Ai grijă ce decizii de moment iei, nu te juca cu focul!

Capricorn

Sunt șanse ca azi să te împaci cu o persoană cu care nu mai vorbisei de multă vreme. Această cădere la pace te va liniști într-un fel și îți va lua o piatră de pe inimă. Spre seară, ai putea primi vești bune legate de bani.

Vărsător

Partenerul de cuplu sau persoana pe care o iubești în secret îți transmite niște mesaje de neînțeles azi. Încearcă să le descifrezi cu calm și nu intra în panică. Altfel, sunt șanse să închei ziua cu lacrimi pe obraji.

Peşti

Te preocupă viața personală a cuiva și, deși nu îți place să bârfești, azi s-ar putea să o faci. E foarte posibil să regreți asta la scurt timp după, dar măcar o să ai de învățat o lecție.