Horoscopul zilei de 5 aprilie 2018

Berbec

O zi bună se cunoaște de dimineață, iar azi o să îți dai singură seama de asta. Se întâmplă lucruri interesante în viața ta, iar asta reflectă în entuziasmul tău, în pofta de viață, în relațiile pe care le ai cu cei din jur astăzi. Ești ca o rază de soare care îi înveselește pe toți.

Taur

Cineva îți spune un secret sau îți dă o informație prețioasă care te-ar putea ajuta în viitor. Depinde de tine cum o folosești - la propriu, aceasta poate fi folosită pentru tine sau împotriva ta. Așadar, atenție mare astăzi, mai ales la detaliile din conversații.

Gemeni

Ai chef de o aventură, dar oamenii din jurul tău sunt prea plictisiți de viață sau prea prinși în rutina de zi cu zi. Scopul tău de azi va fi să găsești o persoană suficient de nebună ca tine, pentru a merge undeva la ceas de seară și a uita de toate grijire.

Rac

Ai mici probleme emoționale, care nu se vor rezolva prea curând, mai ales atâta timp cât refuzi să vorbești despre ele. Deschide-ți sufletul fie în fața partenerului de cuplu, fie în cabinetul unui specialist, fie la un pahar de vin, cu un prieten. Nu are cum să-ți facă decât bine!

Leu

Te simți mai bine azi, comparativ cu zilele trecute când nu prea ai avut nici chef de muncă, nici chef de socializare, nici măcar chef de planuri de vacanță nu ai avut. Drept urmare, azi te arunci cu tot avântul să faci de toate, iar asta te va secătui de energie.

Fecioară

O schimbare importantă se poate produce azi în viața ta. Fie că semnezi un nou contract de muncă, fie că te muți sau ai planuri de a-ți da demisia de la actualul job, ceva din viața ta, ceva ce se va întâmpla azi, îți va afecta viitorul pe termen lung.

Balanţa

Cineva apropiat îți dă toate planurile peste cap azi, iar asta te enervează la culme. Nu poți înțelege oamenii care fac asta, mai ales că tu te-ai implicat emoțional destul de mult în această relație și este și o prietenie mai veche. Ar trebui să îi spui acestei persoane tot ce ai pe suflet.

Scorpion

Astrele te împing de la spate azi, în tot ceea ce faci, pentru că nu prea ai chef sau energie să faci nimic, de fapt. Noroc cu energia planetelor, din care ne hrănim într-un fel sau altul cu toții, că reușești să faci măcar strictul necesar la locul de muncă și nu ai probleme cu șefii.

Săgetător

Azi te dedici unei persoane care are nevoie de suport emoțional. Ea îți va spune tot ce are pe suflet, iar tu vei încerca să îi dai sfaturi cât mai bune și s-o ajuți așa cum poți. Bravo ție, astrele îți vor răsplăti înzecit gestul în curând.

Capricorn

Ai o mică problemă legată de bani, dar partenerul de cuplu îți sare de îndată în ajutor și totul va fi în regulă. Cu toate acestea, e bine ca situația să-ți dea puțin de gândit. Nu e bine să aștepți mereu să fii salvată. Poate că nu ar fi rău să pui niște bani deoparte, pentru viitor.

Vărsător

Azi ai șanse mari să găsești o sumă de bani importantă pe stradă. De modul în care vei reacționa tu va depinde și bunătatea astrelor cu tine. Dacă o să te străduiești să găsești posesorul banilor, o să ai de câștigat la rândul tău. Dacă nu știi cum să faci să ajungi mai repede la cumpărături cu ei... nu o să fie atât de bine pentru tine.

Peşti

Cineva din familie are o problemă pe care numai tu o poți rezolva... Oferă-ți ajutorul atât cât poți, chiar dacă nici tu nu ai timp, pentru că și tu ai fost ajutată la rândul tău atunci când ai avut nevoie și pentru că așa e frumos din partea ta.