Horoscopul zilei de 4 septembrie 2019

Berbec

Preocupările legate de muncă vor fi pe prim plan, însă în urma unui dialog vei reuși să rezolvi o situație care te nemulțumea.

Taur

Este o zi în care ideile creative te vor lua prin surpindere și sfatul nostru este să nu eziți să le pui în practică.

Gemeni

Un dialog cu o persoană din familie te poate ajuta astăzi să găsești o soluție la o problemă mai veche. Vei avea parte de idei strălucitoare. Profită!

Rac

Poți primi vești bune astăzi și nu este exclus să fie legate de o deplasare în interes de muncă, de niște studii sau să aibă legătură cu înscrierea la un curs.

Leu

Ai șansa astăzi, și chiar te sfătuim să o faci cu curaj, să-ți renegociezi niște condiții salariale, însă folosesște-te de înțelepciune și diplomație.

Fecioară

Idei strălucitoare, ingenioase și revoluționare îți trec prin cap și ar fi bine să le notezi sau chiar să le pui în practică.

Balanţa

Gândurile îți fug în trecut și nu este exclus să te lași copleșită de niște amintiri, să-ți revină în minte niște vorbe, niște promisiuni.

Scorpion

Un dialog cu un prieten te poate repune pe linia de plutire și te poate umple de energie, vitalitate, dar mai ales optimism. Ascultă-i sfaturile!

Săgetător

Este o zi favorabilă să te împaci cu un coleg de muncă sau să restabilești relația cu superiorii, colaboratorii, asociații sau partenerii de afaceri. Poți avea parte de idei productive.

Capricorn

Poți primi vești bune din străinătate și nu este exclus ca cineva chiar să-ți facă o invitație de călătorie. Atenție la ideile care-ți vin astăzi! Se pot dovedi ingenioase și te pot ajuta să realizezi ceva important.

Vărsător

Este posibil ca în urma unei idei strălucite pe care o ai astăzi să primești/câștigi o sumă de bani. Totodată, dialogurile înțelepte îți pot aduce idei financiare pe măsură.

Peşti

Comunicarea cu persoana iubită este foarte bine susținută și poți avea marea șansă de a spune ce ai pe suflet fără a răni sau deranja pe celălalt.