Horoscopul zilei de 4 septembrie 2018

Berbec

Faci tot posibilul să mulțumești pe cineva azi, dar persoana respectivă nu este ușor de mulțumit și asta te enervează la culme. Intențiile tale sunt cele mai bune, dar se pare că persoanei acesteia nu îi pasă.

Taur

A venit momentul să uiți de trecut și să privești spre viitor - azi cunoști o persoană care te cucerește din priviri și despre care nu știi nimic. Te intrigă asta, dar îți și place acest aer misterios. Ai grijă ce faci!

Gemeni

Te joci cu focul la locul de muncă! Toți știu că îți place să glumești și că ești mereu o persoană jovială, dar uneori glumele tale pot merge prea departe. Abține-te pentru că s-ar putea să regreți...

Rac

O persoană din grupul de prieteni îți face ochi dulci ceea ce este cu totul neșteptat pentru tine, având în vedere că vă știți de mulți ani. Dacă îți place ce simți, răspunde-i. Dacă nu, spune-i direct ce părere ai despre asta.

Leu

Ai o zi destul de bună, marcată de un moment-cheie la locul de muncă. O să ai posibilitatea de a profita de o avansare, aflându-te la locul potrivit, în momentul potrivit. Acum ține doar de tine dacă accepți și dacă îți asumi riscurile.

Fecioară

Orice ai face azi, nu semna acte importante sau acte care te îndatorează ori te leagă de ceva pe mai mulți ani. Altfel, ai o zi grozav de bună, pentru că primești multe complimente și reușești să ai dialoguri interesante cu cei din jur.

Balanţa

Astăzi e timpul să prioritizezi - ce e mai important pentru tine: familia sau cariera? O să ai un moment de cumpănă, un moment în care va trebui să faci o alegere. Ai mare grijă ce alegi, viitorul tău va depinde de asta. Asumă-ți orice alegere ai face!

Scorpion

Banii vin spre tine azi și nimeni și nimic nu pot sta în calea fericirii tale financiare. Ești o persoană norocoasă și ești conștientă de asta, așa că ar fi bine să donezi o mică sumă din bani, măcar pentru karma, pentru echilibrul astral.

Săgetător

Primești vești din familie, despre starea de sănătate a cuiva, poate o rudă mai îndepărtată sau poate despre cineva cu care tu nu te-ai mai văzut de multă vreme. Veștile s-ar putea să nu fie bune, astfel că te va întrista ceea ce afli.

Capricorn

E timpul să îi arăți partenerului de cuplu care sunt sentimentele tale, mai ales dacă e o relație nouă. Gesturile sunt mai importante decât cuvintele, iar acum a venit momentul să faci un gest măreț.

Vărsător

Ai putea afla un secret din trecutul partenerului de cuplu. Un secret nu prea frumos, chiar întunecat, așa cum sunt majoritatea secretelor. O să te simți ușor trădată pentru că nu știai nimic despre asta, dar cel mai bine ar fi să vorbiți deschis...

Peşti

O zi ca asta nu o să-ți mai dorești niciodată. La muncă ai putea avea probleme, acasă te cerți cu cineva, iar prietenii te enervează și ei. Acceptă că e doar o pasă proastă și mergi mai departe. N-ai ce face...