Horoscopul zilei de 4 octombrie 2019

Berbec

Astăzi pot apărea conflicte în cuplu și ar fi bine să dai dovadă de foarte multă înțelegere, diplomație și mai ales respect față de părerea partenerului de viață.

Taur

Conflictele de la locul de muncă te pot epuiza și te pot stresa peste măsură. Încearcă să eviți discuțiile în contradictoriu cu colegii și șefii, iar seara fă-ți timp pentru a te relaxa. Chiar și în weekend ar trebui să mizezi pe odihnă.

Gemeni

Se întrevăd conflicte serioase cu persoana iubită și nu este exclus să închei o relație care nu mai funcționează. Dacă ai copii, așteaptă-te la dispute cu aceștia!

Rac

Un dialog tensionat cu cineva din familie ți-ar putea strica toată ziua. La bază pot sta viziunile și principiile de viață diferite sau faptul că părinții intervin în relația ta sentimentală.

Leu

Comunicarea nu va fi punctul tău forte și te sfătuim să gândești de două ori înainte de a spune ceva. Este o zi în care nu se recomandă interviurile, discursurile în public și examenele orale.

Fecioară

Se întrevăd conflicte pe teme financiare. Fie nu ești remunerată corespunzător cu munca depusă, fie un bonus, o datorie, o sumă de bani întârzie să-ți intre în conturi și acest fapt te neliniștește. Posibil chiar să anulezi un plan de weekend din acest motiv.

Balanţa

Se dă o adevărată luptă în interiorul tău, între principii mai vechi și atitudini noi, între gânduri înrădăcinate și idei revoluționare. Ești într-o profundă căutare a adevărului și nu este exclus să ai parte de conflicte interioare puternice.

Scorpion

Este o zi în care toate gândurile tale se canalizează către trecut, însă nu va fi vorba de amintiri nostalgice și melancolice, ci de o agresivitate, de o supărare pe propriile alegeri făcute, pe propriile decizii luate.

Săgetător

Sunt foarte mari șanse ca astăzi să intri într-un conflict cu cineva din anturaj, fie din prietenii apropiați, fie din anturajul profesional. Ai grijă că întreaga lună se formează tensiuni în grupul de prieteni și nu este exclus ca o relație să se rupă acum.

Capricorn

Imaginea ta profesională s-ar putea să aibă de suferit din cauza propriilor tale acțiuni agresive. Luptă-te cu arme corecte, egale cu ale adversarului dacă vrei să obții o avansare în funcție.

Vărsător

O serie de principii de viață pot sta la baza unei adevărate drame de conștiință pe care tinzi să o dezvolți astăzi. Te sfătuim să eviți călătoriile pe distanțe mari.

Peşti

Astăzi se întrevăd conflicte cu persoana iubită ca urmare a cheltuielilor, a gestionării necorespunzătoare a unor finanțe comune. Posibile dialoguri tensionate în familie pe tema unei moșteniri.