Horoscopul zilei de 4 octombrie 2018

Berbec

O zi care trece destul de repede, pentru că ai atât de multă treabă încât nici nu realizezi ce se întâmplă în jurul tău. Nu ezita să ceri ajutorul, dacă ai nevoie, să știi că asta nu te va face mai puțin competentă...

Taur

Azi astrele se aliniază perfect în calea ta și ai parte de o zi minunată, marcată de dragoste și de emoții puternice. Relația de cuplu pare că se redresează complet, pentru că apropierea dintre tine și partener e mai mare ca oricând.

Gemeni

Încerci să-ți faci curaj să discuți ceva important cu un șef, dar ți-e teamă s-o faci până la urmă și renunți în ultimul moment. Poate că ar fi bine să ceri un sfat de la cineva care a mai trecut prin asta...

Rac

Azi s-ar putea să fii tentată să iei o decizie proastă, așa că pentru moment mai bine amâni toate deciziile care ți-ar putea afecta viața pe termen lung. Altfel, ai o zi destul de bună, marcată de o discuție profundă.

Leu

Un prieten îți cere ajutorul și ca de fiecare dată ești imediat pe recepție și te oferi să-l ajuți. Mai mult de-atât, s-ar putea să o faci într-un mod mult mai serios decât se aștepta acesta.

Fecioară

Azi trebuie să te decizi asupra viitorului tău alături de o persoană dragă. Poate v-ați despărțit, poate v-ați certat, dar nu e niciodată timpul trecut. Puteți relua legătura dacă există bunăvoință de ambele părți.

Balanţa

Simți nevoia de a ieși din zona de confort și de a face un lucru nebunesc. Problema este că acest avânt pe care-l ai s-ar putea să te bage în tot felul de probleme. Trebuie să realizezi asta și să-ți asumi consecințele.

Scorpion

Azi uiți de orice problemă și te răsfeți. A venit timpul să îți îndrepți atenția spre tine, spre propriile tale dorințe și nevoi, așa că ziua de azi o dedici acestor aspecte și foarte bine faci.

Săgetător

Ai parte de o zi foarte bună la locul de muncă, unde reușești să termini la timp tot ce ți-ai propus, însă spre seară ziua îți e stricată total de o ceartă cu partenerul de cuplu. O să vă împăcați, dar mai durează..

Capricorn

O zi ca oricare alta, dar care la un moment-dat îți va aduce niște momente de îngrijorare. E posibil să afli azi despre boala unei persoane dragi sau despre faptul că tratamentul nu a avut efectul scontat, iar asta o să te întristeze.

Vărsător

Cine nu-și asumă consecințele propriilor acțiuni nu are cum să învețe din greșeli. Iar tu vei primi această lecție gratuit azi, de la astre, care te învață niște lucruri importante pentru viitor.

Peşti

Orice ai face azi, nu spune NU lucrurilor noi care apar în viața ta. Ai stat destul izolată, tristă, a venit momentul să faci ceva nou, să-ți asumi riscuri și să ieși din zona asta de confort în care te-ai adâncit.