Horoscopul zilei de 4 octombrie 2017

Berbec

Ziua de azi te prinde îngândurată, ușor melancolică chiar, cu sentimente amestecate de dor, de teamă și de tristețe. O să fii ușor absentă la locul de muncă, vei refuza să socializezi și vei încerca să îți vezi de treabă, deși nu o să te poți concentra deloc pe tot parcursul zilei.

Taur

Te pregătești de o schimbare, cu toate că nu știi încă în ce va consta această schimbare din viața ta, dar vrei ceva nou, ai chef de o aventură și de oameni noi. S-ar putea chiar să-ți treacă prin cap să pleci în afara țării undeva, cel mai probabil într-un loc în care ai deja rude sau prieteni.

Gemeni

Gândurile ți se amestecă în cap azi și nu știi exact ce să mai crezi. O persoană din anturaj dă semne că te place, dar, pe de altă parte, refuză interacțiunea directă. Ai nevoie de cineva care să te ajute să descifrezi aceste semnale.

Rac

Ziua de azi este la fel ca toate celelalte de săptămâna asta - aglomerată, epuizantă, plină de stres. Din fericire pentru tine există și o parte plăcută în toată această situație, o persoană care îți este alături, care te încurajează și te susține. Familia are un rol important în tot acest proces, de asemenea.

Leu

Bucură-te de o zi plină de surprize frumoase, dar mai ales de cuvinte frumoase. Cineva îți face complimente, altcineva te laudă, iar tu simți că ai ajuns în al nouălea cer. Cumva, lucrurile s-au așezat în viața ta și simți că ai ajuns la un echilibru mult dorit.

Fecioară

Partenerul de cuplu continuă să îți dea bătăi de cap și azi, când refuză să te ajute cu un lucru la care te-ar fi putut salva oarecum la locul de muncă. O să-ți regândești prioritățile și s-ar putea, ca la finalul zilei de azi, relația ta să nu mai fie printre ele.

Balanţa

Fericirea pe care o simți când cineva îți spune niște cuvinte frumoase, sau când cineva te susține din umbră ori când te ajută necondiționat este fericirea pură, de care oricine ar trebui să se bucure măcar o dată în viață. Astăzi e una din acele zile, când pur și simplu zâmbești cu gura până la urechi.

Scorpion

Ai o zi aglomerată, dar chiar și așa reușești să-ți faci o mulțime de planuri, care mai de care mai aventuroase. Parcă ai schimba ceva la look-ul tău, parcă ai pleca undeva la munte... nici tu nu știi ce vrei exact, dar vrei să faci ceva nou și palpitant.

Săgetător

Ziua de azi îți rezervă o mulțime de surprize, iar o bună parte din ele au legătură cu banii. Sunt șanse să câștigi o sumă importantă de bani, neașteptată, bani la care până acum doar visai. Ai mare grijă cum îi cheltuiești pentru că nu e recomandat să îi dai pe prostii, ci să îi investești.

Capricorn

Ziua de azi îți aduce echilibru sufletesc, emoții, căldură și tot felul de sentimente frumoase. Sunt șanse mari ca partenerul de cuplu să îți fie alături, să mergeți undeva împreună sau să faceți o activitate inedită. Spre seară, un telefon alarmant îți strică puțin acest echilibru sufletesc.

Vărsător

Bucură-te de o zi minunată, mai ales pe plan profesional. Ai toate șansele să primești niște laude, să fii apreciată de șefi și să ți se ofere chiar și o mărire de salariu. O să ai o zi minunată, pe care chiar o vei ține minte multă vreme de acum încolo.

Peşti

Ziua de azi te prinde cu zâmbetul pe buze, plină de entuziasm, energie și planuri mărețe. Simți că poți cuceri lumea! Nimeni și nimic nu poate sta în calea ta! Din fericire, șefii remarcă energia ta și ai toate șansele să primești niște laude sau niște bani în plus la salariu!