Horoscopul zilei de 4 noiembrie 2017

Berbec

Vei avea probleme cu femeile din familie. Incearca sa-ti pastrezi calmul chiar daca altcineva incearca sa te supere. O schimbare de domiciliu sau o imbunatatire in organizarea caminului vor avea succes.

Taur

Discuta cu colegii tai despre schimbarile care vor imbunatati randamentul muncii. Poti sa obtii pozitia de lider. Daca te alaturi unui grup vei descoperi ca si munca in echipa are farmecul ei, trebuie doar sa iti alegi oamenii potriviti. O sa ai o zi relaxanta.

Gemeni

Partenerul tau se gandeste sa se joace cu tine. Nu te arata prea preocupat de problemele care tin de casa. Totul se va termina cu bine daca lucrezi la propriile tale proiecte.

Rac

Nu-ti neglija sanatatea pentru ca vei avea de suferit. Cineva cu care traiesti se va dovedi a fi imprevizibil. Fii atent sa nu amesteci lucrurile. Ultimul lucru de care ai nevoie este un conflict. Incearca sa te odihnesti.

Leu

Parteneriatele vor fi dezamagitoare pe ziua de astazi. Va trebui sa faci totul singur si nu te astepta sa primesti un raspuns pe masura. Evita confruntarile si lucreaza in liniste.

Fecioară

In domeniul afacerilor se pare ca lucrurile merg bine. Poti sa te astepti la o avansare, la mai multe responsabilitati si o noua pozitie. Nu-i lasa pe ceilalti sa afle prea multe despre viata ta personala. Poti sa te bazei pe intuitie.

Balanţa

Prin intermediul calatoriilor vei acumula noi cunostinte si iti vei face importante prietenii. Trebuie sa te gandesti bine inainte de a te angaja sa participi la un curs. Este recomandam sa eviti discutiile in contradictoriu cu o persoana in varsta.

Scorpion

Este posibil sa survina evenimente neprevazute, care te vor determina sa iti schimbi programul. In prima parte a zilei, esti nevoit sa faci cateva drumuri scurte in interesul familiei. Este o zi tocmai buna pentru a rezolva probleme financiare. Poti sa te bazei pe intuitie.

Săgetător

De dimineata s-ar putea sa pleci pe neasteptate intr-o scurta calatorie in interes familial. Este o zi favorabila negocierilor si comunicarii cu persoanele tinere. Dupa-amiaza, reusesti sa finalizezi o lucrare importanta, in care ai investit timp si bani, desi intampinati dificultati financiare.

Capricorn

Ai entuziasmul necesar pentru demararea unei afaceri, dar iti lipsesc banii. Daca iti pui la lucru imaginatia si creativitatea, vei obtine suma necesara. Dupa-amiaza, este posibil sa suferi o dezamagire sentimentala. Te sfatuim sa eviti calatoriile lungi.

Vărsător

In cursul diminetii, este posibil sa resimti o stare de confuzie care iti poate afecta relatiile sociale si sentimentale. Te sfatuim sa nu te ocupi astazi de afaceri. In schimb, pe plan sentimental treci printr-o perioada favorabila, dominata de romantism.

Peşti

In cursul diminetii, esti foarte ocupat cu rezolvarea unei probleme a unui membru mai in varsta al familiei. Traversezi o perioada favorabila pe plan social si poti avea reusite remarcabile. Incep sa apara rezultatele eforturilor depuse intr-o afacere.