Horoscopul zilei de 4 martie 2020

Berbec

S-ar putea ca astăzi să ai parte de niște conflicte cu prietenii. Posibil ca niște planuri făcute să nu funcționeze așa cum trebuie, să nu se desfășoare conform programului stabilit anterior.

Taur

Ceva legat de carieră nu-ți convine și nu este vorba de sarcini și responsabilități, cât este vorba de locul de muncă în sine, funcția, statutul sau imaginea profesională. Retrasează-ți noi obiective!

Gemeni

S-ar putea să ai parte de unele obstacole legate de o călătorie, de străinătate, posibile blocaje venite de la instituții sau tensiuni în relațiile cu persoane care se află dincolo de granițele țării. De asemenea, poate fi legat de niște studii.

Rac

Reevaluează-ți cu atenție situația financiară, poate o investiție făcută sau pe care vrei să o faci, un credit sau ideea de a-ți face un credit. Asigură-te că ai taxele și impozitele plătite!

Leu

Tensiuni și conflicte sunt posibile astăzi în relația cu partenerul de viață sau, de la caz la caz, cu partenerii ed afaceri, colaboratorii. Asigură-te că transmiți mesajele corect și fii diplomată în comunicare.

Fecioară

Este o zi favorabilă reevaluărilor legate de locul de muncă, de la sarcini și până la programul zilnic. Totodată, ai face bine să iei în vizor și sănătatea, stilul de viață. Atenție la conflictele cu colegii!

Balanţa

Este o zi destul de tensionată în relația cu persoana iubită sau cu copiii și nu este exclus să intri într-o etapă de reevaluări sentimentale în urma unui conflict în cuplu. Se poate schimba o viziune!

Scorpion

S-ar putea ca astăzi să intri în conflicte cu membrii familiei. Posibil ca neînțelegerile legate de locuință, de activitățile casnice și gospodărești să fie cauza care stă la baza conflictului.

Săgetător

Comunicarea este un punct sensibil și vulnerabil astăzi și te sfătuim să ai mare grijă cu cine vorbești, ce vorbești și mai ales cum interpretezi mesajele primite.

Capricorn

Niște tensiuni financiare, legate de o plată, de o remunerație, se întrevăd astăzi. Este o zi favorabilă să renegociezi salariul sau o sumă de bani pe care trebuie să o încasezi în urma unei munci depuse.

Vărsător

S-ar putea să fii mai confuză decât te așteptai și să nu știi în ce direcție să mergi mai departe. Mercur retrogradează în zodia ta începând de astăzi și până pe data de 10 martie și te sfătuim să nu iei decizii radicale.

Peşti

S-ar putea ca astăzi să ai o revelație, să înțelegi niște greșeli din trecut, să afli un adevăr, un secret. Zi bună pentru a te împăca cu cineva drag, poate chir cu un părinte.