Horoscopul zilei de 4 martie 2019

Berbec

Cheltuielile neașteptate îți dau bătăi de cap. E timpul să realizezi că atunci când ai bani, e important să faci economii. Învață din greșelile tale. Pentru moment, un împrumut e singura soluție.

Taur

Ai putea începe să ai mai multă grijă de tine, de azi. O scurtă ședință de exerciții fizice și niște mâncare sănătoasă sunt un bun început. Nu uita că trebuie să te și odihnești mai mult.

Gemeni

Simți nevoia de a vorbi cu cineva și de a-i spune ce îți stă pe suflet. Descarcă-te pe umărul unei persoane de încredere și mergi mai departe cu optimism. Totul va fi bine.

Rac

Ai putea cunoaște o persoană nouă azi și, chiar dacă comunicarea dintre voi nu va fi cea mai bună, vă veți înțelege cumva din priviri. Simți că sunteți pe aceeași lungime de undă.

Leu

Primești vești bune de la locul de muncă, iar asta nu poate decât să te bucure. Seara te-ar putea prinde alături de persoana iubită, sărbătorind undeva într-un loc elegant.

Fecioară

Dacă te cerți azi cu cea mai bună prietenă sau cu un prieten apropiat, va trebui să renunți la orgoliu și să accepți să faci compromisuri pentru a relua legătura. Jumătate tu, jumătate el/ea.

Balanţa

Dacă primești azi vreo propunere interesantă la locul de muncă, sau poate în forma unei colaborări, accept-o fără să stai pe gânduri. Ar putea însemna mult pentru viitorul tău.

Scorpion

Apropierea față de partenerul de cuplu e mai puternică ca oricând. Relația voastră e într-un moment minunat, așa că bucură-te de această perioadă care începe chiar de azi.

Săgetător

Sunt posibile certuri cu vecinii sau colegii de muncă, așa că ai grijă la ce spui. Încearcă să eviți conflictele majore și cere-ți scuze, dacă e cazul.

Capricorn

Sunt șanse mari de flirt azi, fie că ești sau nu într-o relație. Ai grijă, dacă accepți să intri în acest joc periculos, asumă-ți asta până la capăt. Dar nu uita că cine se joacă cu focul, e posibil să se și ardă.

Vărsător

Te bucuri de compania unei persoane dragi azi, cu care te-ai putea întâlni accidental, pe stradă. Sunt șanse mari să reiei o legătură mai veche, o legătură de prietenie care te face mai fericită.

Peşti

Te-ai putea hotărî azi că a venit momentul să schimbi ceva în viața ta, să înveți ceva nou sau să pornești pe un drum neașteptat. Orice-ar fi, schimbările începute azi sunt de bun augur.