Horoscopul zilei de 4 martie 2018

Berbec

O stare de nervozitate combinată cu oboseală îți poate da planurile peste cap astăzi. Încearcă să te odihnești mai mult.

Taur

Buna dispoziție te caracterizează astăzi și ești pusă pe glume. Dacă îți vei petrece ziua în mijlocul prietenilor, ai grijă să nu vorbești mai mult decât trebuie.

Gemeni

Banii încep să devină o prioritate pentru tine și-ți pui în plan să obții venituri mai mari în următoarea perioadă.

Rac

Cauți niște soluții pentru a ajuta pe cineva drag și își vei folosi toată energia și resursele pentru a vedea persoana respectivă fericită.

Leu

Partenerul de viață îți face o surpriză, posibil o invitație într-un loc în care îți doreai să mergi de mult timp. Răsplătește-l cu complimente. Înseamnă ceva pentru el să vină de la tine.

Fecioară

O dispută cu un membru al familiei îți poate strica programul pe care-l aveai pentru astăzi. Ieși la o plimbare și-ți vei recăpăta buna dispoziție.

Balanţa

Un telefon sau o vizită neașteptată a unei rude te poate bucura și te poate energiza pe tot parcursul zilei. Rememorarea amintirilor plăcute poate fi, uneori, un adevărat tratament.

Scorpion

Ai grijă ce spui sau ce faci astăzi, căci s-ar putea să-ți superi partenerul și să-ți petreci ziua de duminică în casă, suferind.

Săgetător

Niște sarcini suplimentare primite la muncă te împiedică să te bucuri pe deplin de ziua de duminică. Posibil să nu ai resursele necesare pentru a-ți finaliza proiectul și acest aspect să-ți strice buna dispoziție.

Capricorn

Petreci ziua în mijlocul familiei, însă gândul tău fuge în altă parte, acolo unde, cu siguranță, ți-ar plăcea să fii, de fapt. Ai grijă să nu faci reproșuri astăzi. Încearcă să lași de la tine. Este doar o zi.

Vărsător

Treburile casnice te acaparează și cerințele membrilor din familie te enervează peste măsură. Abține-te să te contrazici, căci totul poate degenera și ziua liberă se va transforma într-un chin.

Peşti

Poți fi ținta unor reproșuri sau ironii venite din partea celor dragi, însă încearcă să tratezi situația cu indiferență și cu zâmbetul pe buze. Păstrează-ți calmul și nu încerca să le demonstrezi contrariul pentru că-ți vei pierde energia degeaba.