Horoscopul zilei de 4 mai 2020

Berbec

Nevoia de echilibru și armonie în relații este acută, mai ales în poveștile de iubire, unde tinzi să lași de la tine numai ca lucrurile să funcționeze bine. Profesional, posibil să ai parte de o propunere interesantă.

Taur

Simți nevoia să te echilibrezi la locul de muncă, să-ți faci un program pe care să-l urmărești și să-ți armonizezi relațiile cu colegii. Încearcă să acorzi mai multă atenție odihnei și relaxării!

Gemeni

Nevoia de armonie și echilibru în viața sentimentală se resimte din plin și ai toate șansele fie să începi o nouă relație, fie să te împaci cu partenerul, dacă ați fost certați.

Rac

Reușești să aduci armonia în cămin și să echilibrezi relația cu membrii familiei, în special cu părinții care cu greu îți înțeleg trăirile și manifrstprile irascibile.

Leu

Azi ești foarte liniștită și detașată sau cel puțin tinzi să-ți găsești pacea și eviți orice dialog care te poate scoate din starea de zen. Verifică niște acte cu mai multă atenție!

Fecioară

Oricât ai încerca să echilibrezi o situație financiară, nemulțumirile există și apar și pot aduce și tensiuni în relația cu cei din jur, mai ales dacă cineva depinde financiar de tine sau îți cere bani cu împrumut.

Balanţa

Cu Luna în tranzit prin semnul tău, ai parte de o zi bună, în care reușești să te înțelegi minunat cu cei din jur și să-ți reechilibrezi starea de spirit. Zâmbește mai mult!

Scorpion

Oricât ai încerca nu reușești așa ușor să-ți găsești pacea interioară și liniștea. Trecutul te urmărește, amintirile unei relații se întorc și frământările îți pot aduce insomnii.

Săgetător

Încerci din răsputeri să menții armonia în relația cu prietenii, însă pare să fie din ce în ce mai greu să reduci tensiunile. Același aspect poate să se contureze și în viața sentimentală, iar pacea este greu de obținut.

Capricorn

Atenție mare cum expui o problemă profesională pentru că poți primi reproșuri și contraargumente și trebuie să fii pregătită pentru orice. Fii mai sigură pe tine și corectă în tot ce faci!

Vărsător

Încerci să-ți reechilibrezi niște gânduri, să-ți armonizezi niște principii cu ceea ce se petrece în momentul ăsta în jurul tău și în societate. Caută pacea interioară înainte de toate.

Peşti

Ai parte de multe stări și trăiri interioare pe care nu ți le poți descrie cu ușurință. Pacea și liniștea ta par a fi bulversate de evenimentele care se petrec în jurul tău, posibil chiar cu impact financiar.