Horoscopul zilei de 4 mai 2019

Berbec

Încerci să iei o pauză de la agitația zilnică. Vrei să te regăsești, să te relaxezi, să te calmezi, dar lucrurile nu sunt atât de simple. Cineva din familie ți-ar putea să-ți pună răbdarea la încercare.

Taur

Ai putea pleca la drum azi. Dacă o faci, ai grijă la micile accidente. Există un pericol în acest sens, însă dacă vei acorda atenție tuturor situațiilor în care te vei afla, vei reuși să te bucuri de o zi perfectă.

Gemeni

O întâlnire cu o persoană mai în vârstă ți-ar putea schimba complet părerea despre situația în care te afli. Ai impresia că viața ta e complicată acum, dar e doar părerea ta, de fapt, viața ta e mai simplă decât a multora.

Rac

Asiști la o discuție sau la o ceartă între niște necunoscuți și afli ceva destul de important, o informație care te-ar putea ajuta pe viitor. Sunt șanse ca spre seară, un prieten apropiat să-ți facă o vizită.

Leu

Te pregătești de un drum sau de un eveniment, iar asta te entuziasmează destul de tare. Aveai chef de puțină distracție, de puțină relaxare. Îți place să fii în centrul atenției și din asta îți extragi mereu energie.

Fecioară

Aprecierile celorlalți contează mult pentru tine. Uneori, poate prea mult. Începi să depinzi de acceptarea lor pentru a te accepta pe tine însăți, iar asta nu e bine deloc. Nu ai nevoie de validare, ai nevoie de mai multă încredere în tine.

Balanţa

Ai nevoie să înveți să spui NU. Sunt situații, după cum îți vei da seama azi, în care oamenii mai mult sau mai puțin apropiați profită de bunătatea și de deschiderea ta. Ține doar de tine cum reacționezi.

Scorpion

Ai nevoie de cineva în fața căruia să te deschizi, să spui tot ce ai pe suflet și uneori nu vrei să faci asta cu partenerul de cuplu, din diverse motive. Azi ai putea întâlni persoana potrivită, cu care să rezonezi imediat din acest punct de vedere.

Săgetător

Sunt șanse să pleci la drum azi. Încearcă să nu-ți planifici totul în detaliu pentru că oricum sunt șanse destul de mari ca planurile să-ți fie date peste cap. Oricum, ai nevoie de puțin suspans în viață.

Capricorn

Te concentrezi pe ceea ce ai de făcut azi pentru a încheia cât mai repede treburile și a fugi să te relaxezi. Planul tău bine gândit s-ar putea să aibă totuși de suferit. Din păcate, o situație neașteptată s-ar putea să te enerveze la culme.

Vărsător

Azi îți dorești să ai o discuție serioasă cu partenerul tău de cuplu, însă acesta nu pare să fie pe aceeași lungime de undă cu tine. O ceartă e posibilă, însă compromisurile ar fi de preferat.

Peşti

Ești în culmea fericirii pentru că totul s-a potrivit perfect în viața ta, planurile de azi par că merg ca unse și nimeni și nimic nu stă în calea relaxării tale totale. Să tot ai astfel de zile reușite!