Horoscopul zilei de 4 iulie 2019

Berbec

Poți primi o veste bună din partea cuiva din familie. Posibil să rezolvi un conflict sau o neînțelegere mai veche cu părinții.

Taur

S-ar putea să pleci într-o călătorie sau să primești o invitație în acest sens. Dacă ai de susținut un examen astăzi, vei avea parte de succes.

Gemeni

Pregătește-ți portofelul astăzi. Fie primești o sumă de bani, returnarea unei datorii, fie faci o cheltuială de amploare.

Rac

Energia și buna dispoziție te vor însoți toată ziua și farmecul personal va cuceri pe toți cei din jur. Ai grijă! Te poți îndrăgosti la prima vedere azi!

Leu

Un fost iubit sau o persoană din trecut te-ar putea căuta astăzi. De asemenea, dacă te curând ai încheiat o relație, este posibil ca aceea persoană să te vrea înapoi. Tu decizi dacă lași în spate trecutul sau nu!

Fecioară

Este o zi favorabilă ieșirilor cu prietenii și nu este exclus să afli niște vești bune din partea acestora. Poți cunoaște un posibil viitor partener de cuplu prin intermediul cuiva din anturaj.

Balanţa

Încearcă să nu te expui prea mult la locul de muncă. Este o zi bună să stai mai retrasă și să analizezi. Conflictele cu șefii te-ar putea demoraliza.

Scorpion

Primești vești de peste hotare și este posibil ca o persoană dragă să te viziteze sau chiar tu să pleci într-o călătorie. Atenție astăzi la dialogul cu cei din jur! Nu lăsa tensiunile să-ți strice buna dispoziție!

Săgetător

Ai șansa de a te îndrăgosti de cineva astăzi, de a întâlni o persoană care să te atragă ca un magnet sau care să-ți facă inima să bată cu putere.

Capricorn

Partenerul de viață va fi foarte înțelegător cu tine, însă nu sări calul! Evită să duci acasă problemele de la muncă și totul va fi bine.

Vărsător

Te simți foarte bine astăzi, plină de energie și determinare și reușești să-ți îndeplinești toate sarcinile și responsabilitățile pe care le ai la locul de muncă.

Peşti

Este o zi bună pentru a discuta cu persoana iubită despre familie, copii și planuri de viitor împreună. Nu ezita dacă simți să faci declarații de dragoste. Celălalt se va bucura, cu siguranță, să audă!