Horoscopul zilei de 4 iulie 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor reuși să rezolve niște sarcini mai vechi de la locul de muncă pe care le-au tot amânat și astfel să se facă remarcați în fața colegilor și a superiorilor.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vr avea parte de conflicte la lacul de muncă și vor reuși cu greu să facă față stresului zilnic. Situații tensionate se întrevăd și în familie.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de momente frumoase alături de partener și vor fi susținuți de acesta în demararea unor demersuri, cel mai probabil legate de o călătorie, de o vacanță.

Rac

Cei născuți în zodia Rac continuă seria tratativelor parteneriale și încearcă să găsească o cale de mijloc pentru a rezolva tensiunile din cuplu.

Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de vești mai puțin bune legate de acte, de moșteniri, de credite și pot intra în conflict cu partenerul în ceea ce privește situația financiară comună.

Fecioară

Cei născuți în zodia Feciară au tendința azi de a se îndepărta de partener, de a se retrage și a căuta soluții la problemele din cuplu. Unii nativi vor fi mai predispuși să ierte greșelile, în timp ce alții vor continua cu acuzele.

Balanţa

Pentru cei născuți în zodia Balanță nu este o zi favorabilă dialogului și negocierilor. Unii nativi vor observa că tot ce-și vor planifica va rămâne fără contur, însă sunt sfătuiți să nu se streseze, că să-și refacă planurile.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion dau dovadă de creativitate în acțiunile întreprinse și pot dezvolta soluții neașteptate în rezolvarea problemelor cu care se confruntă.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător își dedică timpul liber pentru a pune la punct niște detalii administrative sau care țin de bunăstarea locuinței.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn își concentrează atenția asupra problemelor gospodărești și întreprind o serie de activități casnice menite să-i detensioneze. Posibil reamenajarea locuinței.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător trebuie să fie atenți la locul de muncă deoarece din greșeală sau din repeziciune pot face niște greșeli care să le aducă în viitor și mai multe bătăi de cap.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești se confruntă cu o stare de disconfort general, posibile dereglări gastrointestinale, dureri de cap și stări de oboseală pe fond de stres. Sunt sfătuiți să se odihnească mai mult.