Horoscopul zilei de 4 ianuarie 2020

Berbec

Încearcă să nu te cerți cu nimeni azi, nu e o zi bună pentru conflicte. Mai bine accepți să faci un compromis și eviți orice discuții în contradictoriu la început de an.

Taur

Bucură-te de o zi plină de romantism, cuvinte frumoase, gesturi seducătoare și priviri cu subînțeles. Lasă-te cuprinsă de emoțiile puternice și nu te mai gândi la altceva.

Gemeni

Fă-ți planul financiar pentru această lună dacă vrei să eviți dezastrul din luna precedentă. Azi e timpul să înveți din greșelile trecutului și să planifici viitorul.

Rac

Fluturii din stomac te amețesc azi. Nu înțelegi ce se întâmplă cu tine. Te simți cuprinsă de o vrajă, fără să realizezi că vraja nu înseamnă altceva decât că... te-ai îndrăgostit.

Leu

Azi ai putea avea o mică problemă cu banii. Dar se rezolvă repede și uiți de unde ai plecat, așa că spre seară cheltuiești o sumă destul de importantă doar pentru distracție.

Fecioară

E timpul să spui NU oamenilor toxici și energiilor negative. Azi îți regăsești echilibrul făcând o activitate care te relaxează total și te energizează în același timp.

Balanţa

Vremea distracției e încă aici, o să ai timp de muncă. Azi acceptă orice invitație care ți se propune și bucură-te la maxim de dans și voie bună.

Scorpion

Azi ai putea să-ți dai seama că persoana perfectă pentru tine e o persoană care ți-a fost alături dintotdeauna. Un sărut furat pe ascuns, într-un loc și un moment total neașteptat, o să te convingă.

Săgetător

Azi e o zi minunată pentru nativii care sunt singuri, pentru că și-ar putea găsi jumătatea. Însă dacă ai deja un partener, astrele îți rezervă și ție câteva surprize romantice.

Capricorn

Azi va trebui să cheltuiești o sumă destul de mare de bani, pe care nu prea te lasă sufletul s-o dai, însă e necesar. Noroc că ai știut să economisești, atunci când a fost cazul.

Vărsător

Ziua de azi o să fie pentru tine ca o aventură. O să ajungi în mai multe locuri noi, vei cunoaște oameni noi și totul te va bucura și energiza la maxim.

Peşti

Azi n-ai chef de nimeni și de nimic, drept urmare preferi să-ți petreci ziua acasă, în liniște citind o carte bună sau vizionând un film. E o zi perfectă pentru dolce far niente.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!