Horoscopul zilei de 4 ianuarie 2019

Berbec

Încearcă să nu intri în conflicte la locul de muncă, cu atât mai mult cu cât nu ai argumente să-ți susții ipotezele. Va fi o zi bulversantă pentru tine din punct de vedere profesional.

Taur

O invitație la o cină romantică se întrevede astăzi, cu toate că nu pari să fii foarte încântată de persoana respectivă, sfatul nostru este să nu refuzi. Niciodată nu știi cum se aprinde scânteia unei mari iubiri.

Gemeni

Încearcă pe cât posibil să păstrezi discreția cu privire la viața ta personală, cel puțin la locul de muncă, unde poți fi luată în vizor de șefi. Nu sunt excluse nici situațiile conflictuale cu partenerul de viață, prin urmare încearcă să-ți păstrezi calmul.

Rac

Cauți un o sursă nouă de venit și este foarte probabil să primești o ofertă nouă de colaborare. Nu este exclus ca cineva din familie să îți reproșeze că nu-i oferi atenția cuvenită.

Leu

Azo te poți aștepta la surprize din partea familiei și chiar posibile cadouri. Nu este exclus să pleci într-o minivacanță.

Fecioară

Trebuie să încerci să fii diplomată astăzi și chiar dacă nu este o calitate a ta, cel puțin încearcă să nu te implici în situații care nu te privesc în mod direct. Ai putea da naștere unor conflicte greu de aplanat.

Balanţa

Este foarte probabil să ți se propună o călătorie în interes de afaceri, poate o delegație de la locul de muncă. Nu este de refuzat, poate fi o oportunitate de a avansa în funcție.

Scorpion

Este posibil ca astăzi să cunoști o persoană nouă, o persoană misterioasă care să-ți trezească interesul și nu neapărat din punct de vedere sentimental. Nu ezita să dai frâu liber emoțiilor.

Săgetător

Primești o sumă de bani rezultată dintr-o datorie mai veche sau, posibil, găsești niște rezerve financiare de care uitasei cu desăvârșire.

Capricorn

Devii mai sentimentală astăzi, îți amintești situații și persoane din trecut și cauți să înțelegi anumite decizii pe care le-ai luat la momentul respectiv. Oricare ar fi intenția și rezultatul, nu te autoînvinovăți pentru lucruri pe care nu le poți schimba.

Vărsător

Astăzi ai ocazia să cazi la pace cu un prieten cu care ești în conflict sau, dacă ești certată cu partenerul, ai să reușești să îmbunătățești comunicarea dintre voi. Încearcă să fii mai înțelegătoare cu cei din jur.

Peşti

Pui la cale o surpriză cuiva drag și devii melancolică și sentimentală la lăsarea serii. Fie ești pe punctul de a te îndrăgosti, fie urmează să întâlnești o persoană care să-ți schimbe viața.