Horoscopul zilei de 4 ianuarie 2017

Berbec

Nu te simți în largul tău astăzi și ești ușor confuză cu privire la niște decizii pe care le-ai luat recent. Treci printr-o ușoară criză de personalitate și eviți să socializezi prea mult cu cei din jurul tău.

Taur

Se anunță o zi încărcată și vei trece prin stări de agitație și nervi. Este posibil ca programul de la muncă să se suprapună cu cel personal și să-ți dea peste cap calculele și planurile făcute. Încearcă să nu-ți reverși supărarea pe cei din jurul tău.

Gemeni

Resimți o stare de oboseală și n-ai niciun strop de energie să duci la final sarcinile zilnice. Trebuie să ai grijă să nu-ți atragi mustrări din partea șefilor. Încearcă să fii, pe cât posibil, prezentă.

Rac

Niște discuții ușor tensionate cu partenerul de cuplu ți-ar putea strica starea de bună dispoziție cu care te-ai trezit. Încearcă să-l asculți și să pui în balanță doleanțele tale și nemulțumirile lui pentru a ajunge la echilibru.

Leu

Încerci să te impui în fața celorlalți și să le demonstrezi capacitățile și calitățile tale, însă nu este tocmai momentul oportun să o faci pe viteaza. S-ar putea ca cineva să-ți preia controlul asupra unor chestiuni, doar din ambiție.

Fecioară

Foarte greu vei reuși să te urnești astăzi și vei avea tendința de a da înapoi de la orice provocare, indiferent cât de mică ar fi. Îți consulți bugetul și cauți să pui la cale un plan de atac pe parte financiară.

Balanţa

Primești o propunere tentantă și cauți să te retragi cât mai subtil pentru că îți lipsește cu desăvârșire entuziasmul. Nu te poți concentra pe nimic astăzi și amâni totul pentru mai târziu, însă, ai grijă, unele oferte expiră sau sunt preluate de cei mai curajoși.

Scorpion

Cineva din trecut te caută, cel mai probabil este vorba de o persoană pentru care ai nutrit sentimente puternice. Încearcă să te menții pe poziții și să iei decizia care te va afecta cel mai puțin. Ești expus aventurilor, însă încearcă să-ți alegi o țintă care să nu-ți aducă urmări nefaste.

Săgetător

Te simți în largul tău, dai dovadă de o energie iețită din comun și ești pregătită pentru orice provocare. Vei observa că orice începi astăzi va avea șanse mari de reușită și tu te vei bucura de aprecieri din partea celor din jur.

Capricorn

Ești nemulțumită de tot ce te înconjoară și ai o tendință agresivă în discuțiile pe care le porți cu cei din jur. Ai nevoie de relaxare pentru a lua deciziile cu calm și răbdare. Sfatul nostru este să te îndepărtezi de persoanele acide și de obiceiurile toxice.

Vărsător

Ai un simț al umorului dezvoltat și asta te va ajuta să depășești necesitățile financiare ale zilei cu mult succes. Fă-ți o listă de cumpărături și calculează-ți bugetul. Taie ceea ce nu-i urgent și învață să fii mai econom la acest capitol, cep puțin în perioada asta.

Peşti

Te înțelegi minunat cu cei din jurul tău, ai energie constructivă și alegi să o consumi în cercul de prieteni. Totuși, fii atentă la persoanele noi pe care este posibil să le cunoști astăzi și încearcă să nu le acorzi toată încrederea ta.