Horoscopul zilei de 4 februarie 2020

Berbec

Comunici excepțional cu cei din jur și acest aspect te va ajuta foarte mult în negocieri, în ședințe sau dacă susții examene orale sau discursuri publice. Posibile călătorii în apropiere pentru a rezolva o situație cu actele.

Taur

Dialogurile pe temă financiară ar putea fi centru de interes pentru tine, fie că este vorba de sistemul de salarizare, de pensii, de o indemnizație sau ajutor social. Vei dori să reglementezi ceva în acest sens.

Gemeni

Ești veselă, bine dispusă și pusă pe glume, însă ai grijă să nu exagerezi, mai ales dacă este vorba de dialoguri oficiale, ședințe, întruniri, exemene.

Rac

Încearcă să nu faci excese alimentare astăzi pentru că nu vor fi bine tolerate de organism, mai laes dacă ai deja un istoric medical legat de problemele hepato-biliare. Evită stresul!

Leu

Un prieten te-ar putea dezamăgi destul de mult, mai ales dacă aveați un plan comun sau vă pregăteați să demarați un proiect împreună.

Fecioară

Poți să te faci remarcată la locul de muncă printr-un dialog, prin rezolvarea unei situații care necesită o bună comunicare. Atenție, însă, la negocieri! Poți fi prea maleabilă.

Balanţa

S-ar putea ca astăzi să afli niște informații noi care să-ți schimbe o viziune despre un concept, despre un idol, despre o doctrină avută.

Scorpion

Teama de a nu fi furat, păcălit în legătură cu o sumă de bani te poate face să dai înapoi și să refuzi niște oportunități care ți se oferă. Cel mai bine ar fi să-ți asculți intuiția și să ceri probe, dovezi pentru orice propunere primită.

Săgetător

Este o zi foarte bună pentru a comunica cu persoana iubită, pentru a lămuri confuzii, iar în plan profesional poți negocia în avantaj un contract.

Capricorn

Muncești mult astăzi și acest aspect se poate răsfrânge asupra stării de sănătate. Capacitatea de a dialoga te va ajuta să obții ce-ți dorești de la colegii, superioroo sau partenerii de afaceri.

Vărsător

Ai chef de distracție și nu te dai înapoi de la nicio invitație care te poate scoate din ritmul cotidian plictisitor. Vei reuși să cucerești pe cineva cu atitudinea ta.

Peşti

Este o zi bună pentru a face ordine în casă, pentru a sta de vorbă cu familia și a pune la cale niște planuri care vizează locuința, posibil să fie vorba de o renovare sau chiar tranzacție imobiliară.