Horoscopul zilei de 4 februarie 2019

Berbec

Primești vești legate de locul de muncă azi. Cineva îți oferă șansa de a colabora pe un proiect care ți se potrivește perfect, ori la care îți doreai de multă vreme să lucrezi, însă condițiile nu-ți sunt deloc pe plac. Va fi o decizie grea.

Taur

Azi sunt șanse mari să primești vești în sectorul amoros. Fie că partenerul de cuplu îți propune ceva inedit, fie că afli ce surpriză ți-a pregătit jumătatea ta, oricum ar fi veștile sunt pozitive și te entuziasmează peste măsură.

Gemeni

Șansele ca azi să primești o sumă de bani sunt destul de mari. Poate fi vorba de un împrumut returnat, de niște bani găsiți pe stradă sau de un cadou în bani. Oricum ar fi, cheltuiește-i cu prudență!

Rac

Azi simți nevoia de comunicare și de apropiere față de cineva, dar persoana respectivă pare mai rece ca oricând. Ai putea lua o decizie drastică, dacă lucrurile nu se schimbă până la căderea serii.

Leu

O ceartă cu un coleg de serviciu pare iminentă azi. Niciunul dintre voi nu renunță la orgoliu și amândoi aveți impresia că dreptatea e de partea voastră. Ai grijă, ai putea avea de suferit pe plan profesional dacă cearta degenerează.

Fecioară

Bucură-te de această zi perfectă! Azi totul pare să meargă strună, atât la serviciu, cât și în viața ta personală. Tot ceea ce îți dorești se întâmplă, de parcă ai trăi într-o poveste, nu în realitatea cotidiană. Meritai și tu o astfel de zi!

Balanţa

Șansele ca azi să afli un secret dureros sunt mari, foarte mari! Din fericire, dacă se poate spune așa, povestea s-a întâmplat în trecut, însă tot te va afecta la nivel emoțional destul de mult...

Scorpion

Azi primești vești legate de o călătorie, cel mai probabil în interes de serviciu. Chiar dacă aveai alte planuri și nu îți doreai să mergi nicăieri, șefii pun presiune asupra ta și nu prea o să ai ce să faci. Încearcă să accepți și să nu iei decizii care ți-ar putea afecta cariera.

Săgetător

Azi te bucuri de o zi plină de romantism. Aproape că te surprinde și pe tine energia acestei zile - o energie pozitivă, care pur și simplu te scoate din starea neplăcută pe care ai tot avut-o până acum. Partenerul de cuplu e mai iubitor ca oricând.

Capricorn

Azi sunt șanse mari să primești un cadou la care visai de ani de zile. Cel mai probabil, cineva din familie va fi persoana care îți va dărui acest cadou, iar gestul te-ar putea emoționa până la lacrimi, având în vedere că nu e vorba de ceva costisitor, ci de un dar de suflet mai degrabă.

Vărsător

Veștile bune circulă repede, iar tu ai putea afla azi o veste extraordinară! Încearcă să-ți stăpânești emoțiile dacă ești la locul de muncă, pentru că șefii sunt cu ochii pe tine, iar orice reacție ieșită din comun ar putea să-ți afecteze reputația.

Peşti

Azi reușești să te emoționezi cum n-ai mai făcut-o de multă vreme... poate chiar de ani de zile. E foarte posibil ca o persoană de sex opus să fie motivul acestei emoții. Dragostea plutește în aer!