Horoscopul zilei de 4 februarie 2018

Berbec

Este posibil să faci niște cheltuieli neprevăzute astăzi, iar acest aspect îți înjumătățește bugetul și îți strică buna dispoziție cu care ai început ziua.

Taur

Este momentul să asculți și ceea ce zice partenerul și să lași mândria deoparte. Încearcă să eviți niște conflicte care pot apărea pe fondul acestor frustrări.

Gemeni

Ai șansa astăzi să stai de vorbă cu o persoană care-ți poate schimba niște percepții și chiar sensul vieții. Poate fi vorba de o întâlnire karmică.

Rac

Faci niște cumpărături pentru casă și profiți de ultima zi din săptămână pentru a-ți surprinde partenerul cu o cină romantică și poate chiar un cadou simbolic. Ești copleșită de atenția lui și vrei să-i întorci bucuria.

Leu

Azi este posibil să fii prinsă în discuții elevate, spirituale, discuții cu un puternic impact emoțional care te vor pune pe gânduri și s-ar putea să nu te lase să dormi la noapte.

Fecioară

Te întâlnești cu o persoană căreia aveai să-i întorci un favor sau care-ți cere ajutorul într-o anumită situație. Posibil să scapi de o datorie mai veche care te măcina.

Balanţa

Posibil să apară discuții în contradictoriu cu partenerul, iar acesta să-ți reproșeze anumite acțiuni trecute. Pentru a aplana cearta, apelează la abilitățile tale de comunicare, dar în niciun caz nu sări la atac.

Scorpion

Cineva îți face niște avansuri și te cam lași dusă de val, ceea ce s-ar putea să nu fie chiar cea mai bună alegere pentru tine. Riscul de a se afla secretul tău sau de a ajunge să suferi este cam mare.

Săgetător

Partenerul sau părinții îți organizează ziua de astăzi, fapt ce te deranjează la culme și reacționezi agresiv. Nu numai că nu-ți place ca altcineva sa-ți facă program, dar activitățile alese te exasperează.

Capricorn

Există o stare de tensiune în jurul tău și acest fapt te prost dispune și te afce să devii, pe seară, irascibil. Poate ar fi momentul să te așezi la masa rotundă și să discuți cu membrii familiei deschis despre problemele care te deranjează.

Vărsător

Dacă alegi să ieși astăzi din casă, încearcă să fii prudentă și atentă la persoanele pe care le întâlnești. Poți avea parte de o experiență karmică care să te debusoleze complet.

Peşti

Este ziua unor recompense din partea celor dragi  și te vei simți nu numai în centrul atenției, sus pe val, dar și foarte plină de energie și dornică să experimentezi lucruri noi și să întâmpini situații noi.