Horoscopul zilei de 4 decembrie 2019

Berbec

Primești vești bune legate de muncă, dar nu ar trebui să te culci pe o ureche că totul va fi bine. Un eveniment mai puțin plăcut ar putea să-ți dea planurile peste cap.

Taur

Partenerul de cuplu se chinuie să te facă să înțelegi un lucru, dar tu o ții una și bună cu părerea ta. Ar trebui să fii mai deschisă și să accepți că ar putea avea și el dreptate.

Gemeni

E o zi bună pentru semnat contracte, acte, moșteniri. Dacă ai de rezolvat lucruri administrative ce țin de casă, acum e momentul să o faci.

Rac

Azi ai toate șansele să primești bani sau vești legate de bani. O să te bucure nespus vestea, dar tot simți că ceva lipsește din viața ta. Ar trebui să-ți reanalizezi prioritățile.

Leu

E o zi bună pentru discuții în grupul de prieteni. Dacă există nelămuriri mai vechi, azi puteți să treceți peste și să vă cereți scuze. Un nou început într-o prietenie e mereu o idee bună.

Fecioară

E timpul să faci planuri de viitor pentru că azi s-ar putea să ai mare noroc în acest sens. Tot ce pui pe hârtie se va îndeplini, așa că nu rata ocazia.

Balanţa

Îndrăznește să ai încredere în tine chiar și atunci când cei din jur îți spun că nu ai dreptate. Doar așa vei putea ajunge acolo unde îți dorești, în timpul în care îți dorești.

Scorpion

Bucură-te de ceea ce îți scot astrele în cale azi pentru că sunt mari șanse să fie vorba de o idilă neașteptată. Dragostea plutește în aer, iar tu ești gata să o primești în viața ta.

Săgetător

Azi ai multe de spus, multe de făcut, dar nu prea ai timp. Roagă pe cineva să te ajute dacă simți că nu mai faci față. Nu e nicio rușine în a cere ajutorul atunci când ai nevoie.

Capricorn

Ai nevoie de liniște, dar azi e o zi în care chiar asta lipsește cu desăvârșire. Ar trebui să vorbești cu oamenii din jurul tău și să le spui că nu mai poți. Doar dacă ceri ajutorul, acesta ți se va oferi.

Vărsător

Veștile bune se țin lanț pe plan financiar, însă în plan amoros ai putea suferi. Vorbește cu partenerul de cuplu și încercați să găsiți un punct comun, dacă vreți să vă revigorați relația.

Peşti

Azi simți că totul merge conform planului și poți să tragi o gură de aer. Nu te relaxa prea mult însă. E posibil ca lucrurile să se schimbe mai repede decât te-ai putea aștepta.