Horoscopul zilei de 4 decembrie 2018

Berbec

Atenție la dialog! Ești irascibilă și poți intra foarte ușor în conflict cu cei din jur, vizați fiind partenerul de cuplu și partenerii de afaceri, colaboratorii și asociații.

Taur

În plan profesional, lucrurile merg ca pe roate. Primești aprecieri din partea șefilor și ai ocazia să te faci apreciată printre colegi. Atenția și grija ta trebuie să se îndrepte către zona sentimentală. Se întrevăd conflicte majore cu persoana iubită.

Gemeni

Ești pusă pe distracție și te concentrezi cu greu la sarcinile pe care le ai de îndeplinit la locul de muncă. Atenție la conflictele cu superiorii care pot apărea pe neașteptate și te pot prinde pe picior greșit.

Rac

Te preocupi să faci ordine la propriu în jurul tău. Locuința va fi prioritatea ta, dar nu este exclus nici să-ți reorganizezi biroul, inclusiv sarcinile de la locul de muncă.

Leu

Negocierile nu sunt chiar punctul tău forte, iar astăzi cu atât mai puțin. Ești obișnuită să te impui și să obții totul prin autoritate, dar va trebui să-ți schimbi atitudinea dacă vei dori să obții rezultate favorabile în această perioadă.

Fecioară

Ai grijă la modul în care interacționezi cu colegii de la muncă deoarece îți poți răsfrânge nervii asupra acestora. Nivelul de stres și irascibilitate atinge cote înalte în special în a doua parte a zilei. Recomandarea noastră este o minivacanță sau mai multă odihnă.

Balanţa

Dacă ai de susținut interviuri, teste și examene astăzi, pregătește-te să ai succes. Cu toate acestea nu este un context favorabil negocierilor, în special dacă ne referim la cele salariale.

Scorpion

Ești într-o formă de zile mari și dai dovadă de o capacitate de concentrare foarte bună la locul de muncă astfel încât vei reuși să-ți finalizezi toate sarcinile avute.

Săgetător

Ai chef de distracție și ești foarte bine dispusă. Puterea de seducție de care dai dovadă astăzi te poate ajuta să legi mai ușor noi prietenii. Ai șansa de a-ți lărgi cercul de prieteni.

Capricorn

Te implici în noi proiecte la locul de muncă și chiar dacă entuziasmul tău este mare, până la finele zilei s-ar putea să te simți extenuată. Încearcă să nu faci excese alimentare și să te odihnești mai mult.

Vărsător

Nu ești mulțumită de o decizie luată de superiorii tăi cu privire la sarcinile și responsabilitățile avute la locul de muncă. Atenție la ofertele care pot veni către tine în această perioadă relaționate cu sectorul profesional. Unele pot fi înșelătoare.

Peşti

Este foarte posibil să ai parte de niște mustrări de conștiință cu privire la niște decizii luate în trecut. Dacă știi că mai poți schimba ceva, atunci nu mai sta pe gânduri. Acționează!