Horoscopul zilei de 4 decembrie 2017

Berbec

Vei culege roadele unui proiect pe care l-ai început mai demult și pentru care ai consumat multă energie la momentul respectiv. Poate fi vorba de o acțiune legată de domeniul comunicarii sau care presupune relaționarea cu cei din jur.

Taur

Ai grijă la mize și nu te avânta în negocieri mai ales dacă sunt de natură financiară. Încearcă să-ți pui ordine în acte și să fii la zi cu toate plățile, deoarece contextul astral nu te va favoriza pentru moment.

Gemeni

Trebuie sa ai grijă la persoanele cu care interacționezi astăzi și la propunerile pe care acestea ți le fac. Nu te lăsa influențată și verifică de două ori înainte de a semna ceva.

Rac

Odihnește-te mai mult și acordă o atenție mai mare sănătății. Ai început săptămâna cu o stare de oboseală fizică și psihică. Încearcă niște suplimente alimentare cu rol energizant și culcă-te mai devreme.

Leu

O persoană din trecut pentru care ai nutrit sentimente profunde se poate reîntoarce în prezentul tău și te poate bulversa mai mult decât te-ai fi așteptat. Pune în balanță aspectele și nu te grăbi să iei o decizie.

Fecioară

Se anunță o zi agitată la muncă, cu multe proiecte noi și epuizante, însă le vei face față cu brio și vei obține cuvinte de laudă și aprecieri de la cei din jurul tău.

Balanţa

Te-ai trezit cu o stare bună și vei reuși să o menții pe tot parcursul zilei, cu atât mai mult cu cât îți stă mintea la concediu și vrei să pleci să vizitezi locuri care au o spiritualitate înaltă.

Scorpion

Este momentul să culegi roadele pe parte financiară. Poate finalizezi actele unei moșteniri sau credit, însă și șansele să-ți renegociezi astăzi salariul sunt foarte mari.

Săgetător

Finalizezi un proiect sau un parteneriat care ți-a ocupat ultima perioadă și care te-a cam exasperat. Azi, însă, în sfârșit, pui punct și culegi roadele.

Capricorn

Încearcă să te odihnești mai mult și să nu stai peste program pentru că oboseala își va spune cuvântul în curând. Ar fi recomandat să iei niște suplimente alimentare pentru imunizarea organismului.

Vărsător

Ești nerăbdătoare să ajungi acasă în brațele partenerului și nu te poți concentra absolut deloc la muncă. Ești veselă și cu capul în nori, iar cei din jur vor observa asta.

Peşti

Discuții legate de o locuință sau un teren pot să aibă loc astăzi. Indiferent că este vorba de o vânzare sau de o închiriere, fii atentă la clauze și fii sigură că ești pe deplin mulțumită de tranzacția pe care o faci.