Horoscopul zilei de 4 august 2019

Berbec

Se poate ca astăzi să nu comunici prea bine cu persoana iubită, însă vina va fi la tine. Ai toane, ești prost-dispusă și tendința este să răsfrângi totul asupra celuilalt.

Taur

Fă tot posibilul să nu te enervezi astăzi, să nu te lași acaparată de emoții și sentimente negative deoarece totul se va întoarce asupra ta și te poate îmbolnăvi.

Gemeni

Este o zi bună pentru distracție, activități cu prietenii și energia de care vei da dovadă îi va cuceri pe cei din jur. Profită din plin să cunoști oameni noi!

Rac

Te simți obosită și preferi liniștea căminului sau o plimbare în natură. Este posibil ca cineva din familie să te enerveze cu remărci, însă sfatul nostru este să ignori contextul.

Leu

Este posibil să pleci în scurte deplasări, în vizită la rude sau să faci excursii, călătorii în împrejurimi. Profită de zi pentru a te relaxa!

Fecioară

Îți faci niște griji legate de bani și, cel mai probabil, din această cauză, nu reușești să-ți îndeplinești un vis, să-și duci la cale un plan, un proiect.

Balanţa

Este o zi favorabilă relaxării și vei reuși să-ți regăsești echilibrul interior. Unii nativi vor simți că s-au vindecat de o durere sufletească acum.

Scorpion

Te pui pe primul loc într-o situație care vizează relația de cuplu și bine faci pentru că ai nevoie de această poziție pentru a vedea cu alți ochi contextul.

Săgetător

Te sfătuim să ai mai multă grijă la prieteni. Poți fi dezamăgită, mințită și chiar înșelată, așa că nu-ți pune sufletul pe tavă.

Capricorn

Se pare că pierzi teren într-o relație, fie cu cineva din familie, fie cu persoana iubită sau un prieten. Este posibil ca autoritatea să-ți fie ignorată.

Vărsător

Încearcă să-ți satisfaci mai mult nevoile sufletului și mai puțin cele materiale. Persoana iubită pare a fi dezamăgită de atitudinea ta. Fă tot ce poți să îmbunătățești situația!

Peşti

Treci printr-o stare de confuzie și indecizie. Cu greu poți lua o hotărâre cu privire la un proiect profesional sau la o afacere personală, la un asociat.