Horoscopul zilei de 4 august 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de conflicte cu partenerul de cuplu din cauza unor sume de bani cheltuite la întâmplare.

Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de schimbări legate de modul de viață. Unii nativi renunță la o serie de actoivități care au devenit obositoare în favoarea altora noi.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni nu se simt în apele lor și dau dovadă de irascinilitate și negativism în gândire, dar și în acțiunile întreprinse.

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor petrece timp de calitate alături de prieteni și vor căuta să se facă observați. Nativii au nevoie de admirația și apreciarea celor dragi.

Leu

Cei născuți în zodia Leu își fac griji cu privire la locul de muncă, la o funcție care se află în discuție și își dedică întreaga zi liberă pentru a găsi metode ingenioase de a se face remarcați în fața șefilor.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară sunt bântuiți de gânduri ciudate, compromițătoare, care le pot aduce probleme cu legea dacă se materializează.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță se pot încurca în calcule și pot face niște cheltuieli nedorite care să le afecteze situația conturilor.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion trec printr-o etapă de neîncredere care vizează în special partenerul de cuplu. Nativii pot începe să devină iscoditori și pot da naștere conflictelor în cuplu.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător nu se simt chiar în apele lor și au nevoie de mai mult suport psihic din partea partenerului de cuplu. Nativii se simt triști și dezorientați.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt nemulțumiți de relația pe care o au cu partenerul de cuplu. Nativii se simt sufocați de atitudinea acestuia.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător pot intra astăzi în conflict cu membrii familiei și cu rudele, iar contextul astral favorizează o ruptură de relație.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești devin foarte siguri pe ei în acțiunile întreprinse astăzi și nu acceptă ca cei din jur să le schimbe sau să le retușeze planurile deja făcute.