Horoscopul zilei de 4 aprilie 2020

Berbec

Oricât de mult ți-ai dori să ieși afară, să te distrezi cu prietenii, încearcă să-ți reprimi aceste pofte și să te axezi pe activități în locuință. Ți-ar prinde bine o redecorare a dormitorului sau livingului.

Taur

Te lași furată de activități gospodărești și reușești să-ți umpli timpul și ciar constructiv. Posibile tensiuni cu părinții, dar le poți evita dacă ești înțelegătoare.

Gemeni

Stai foarte bine la capitolul comunicare și poți reuși să te faci remarcată într-un anturaj nou, într-un context nou. Noi relații de prietenie se pot lega acum, chiar dacă deocamdată pot fi întreținute doar la nivel online.

Rac

Fie primești niște bani de la cineva drag, poate de la părinți, fie îți sunt răsplătite niște eforturi într-un mod sau altul. Încearcă să nu faci cheltuieli astăzi! Tendința este de a lua obiecte scumpe și fără de folos!

Leu

Debordezi de energie și o canalizezi în direcții constructive. Poate reușești să faci curățenie în casă sau să duci la bun sfârșit un proiect avut.

Fecioară

Îți trec prin cap fel și fel de gânduri dar ar trebui să nu le mai dai atenție. Concentrează-te pe activități care-ți fca plăcere. Citește o carte, fă sport, chiar dacă doar în casă.

Balanţa

S-ar putea să te impui cu vehemență în fața unor prieteni și să-ți atragia supra ta niște critici. Oricum, azi nu accepți compromisuri!

Scorpion

Încaercă să ai mai multă grijă la imaginea profesională, la modul în care gestionezi o situație profesională, indiferent că lucrezi sau ești liberă. Cineva te poate vorbi pe la spate.

Săgetător

Multe dintre idealurile tale se pot răsturna și la bază poate fi o zdruncinare de principii, mentalități, credințe. Încearcă să te îndrepți mai mult către spiritualitate. Te va ajuta!

Capricorn

Te necăjești din cauza situației financiare, însă nu neapărat din cauza unei sume de bani neîncasate, cât din cauza unor calcule și socoteli care nu-ți ies așa cum își dorești. Încearcă să ai răbdare și să fii mai cumpătată în cheltuieli!

Vărsător

Ai toate vorbele la tine și știi cum să-ți cucerești partenerul de viață. Dacă ești singură se prea poate să te atragă cineva din mediul online. Ai grijă cu dragostea la prima vedere!

Peşti

Cel mai bine ar fi să te dedici odihnei și relaxării. Excesele, indiferent că sunt de natură fizică sau psihică, ți-ar putea face rău astăzi. Ai mai multă grijă de sănătatea ta și lasă munca pe locul doi!