Horoscopul zilei de 4 aprilie 2018

Berbec

Începi ziua cu energie și cu bună dispoziție, dar spre amiază cineva îți strică starea de spirit cu tot felul de întrebări și cerințe de neînțeles. Locul de muncă a început să devină un factor important de stres pentru tine, drept urmare începi să te gândești la demisie.

Taur

Atmosfera de la serviciu e una foarte plăcută, comparativ cu cea de acasă, unde tensiunile se adună și se adună pe zi ce trece. Pentru că se apropie Sărbătorile și nu mai poți suporta energia asta negativă, s-ar putea să te simți nevoită să faci totuși niște compromisuri.

Gemeni

Partenerul de cuplu are să-ți dea o veste care nu te bucură prea mult. S-ar putea ca relația voastră să fie supusă unui test în viitorul apropiat, un test al răbdării și al fidelității. Nu prea știi cum să reacționezi, drept urmare nu o să spui prea multe.

Rac

Cineva din familie îți dă o veste bună, o veste care te surprinde, pentru că nu e ceva la care te-ai fi putut aștepta vreodată. Cu toate acestea, e vorba de o veste bună, care te-ar putea emoționa chiar și până la lacrimi, mai ales dacă ești o fire mai sensibilă.

Leu

Azi îți vine să te ascunzi undeva, astfel încât oamenii să nu te mai deranjeze cu tot felul de întrebări stupide. Nu ai chef de nimeni și de nimic și nu îți e rușine să le spui asta. Unii te vor considera cu nasul pe sus, foarte puțini te vor înțelege.

Fecioară

Treci de la o stare la alta azi, iar asta îi derutează pe cei din jurul tău. Echilibrul tău emoțional a devenit problematic în ultima perioadă, fapt care ar trebui să te trimită la un specialist sau măcar la o discuție sinceră cu un prieten, care să-ți asculte problemele și să-ți mai ia din greutățile de pe suflet.

Balanţa

Te străduiești să finalizezi ceva pentru la serviciu, dar oamenii din jur parcă nu te lasă deloc să te concentrezi. Ar trebui să le spui direct dacă te deranjează. Șefii nu vor dori să audă scuze de la tine, atunci când te vor întreba de ce nu ți-ai terminat treaba.

Scorpion

Azi te dedici familiei și apropiaților, ceea ce e destul de surprinzător din partea ta. Vei reuși să îi surprinzi și pe ei cu atitudinea ta și mai ales cu interesul tău. Poate că ar trebui să faci asta mai des, dacă nu vrei să ai parte de astfel de reacții și pe viitor.

Săgetător

Ești în culmea fericirii azi, datorită unei persoane care îți împărtășește un secret important. O să afli mai devreme ca toți ceilalți ceva legat de locul de muncă, poate de niște bani sau de o surpriză din partea șefilor. Încearcă să nu le spui tuturor despre asta, pentru că ai putea avea probleme.

Capricorn

Te dedici celor dragi azi și încerci să le asculți problemele să îi ajuți, dar începi să intri în panică pentru că și tu ai o mulțime de probleme și nu știi cum să le rezolvi mai repede înainte de Sărbători. Poate că ar trebui să-ți prelungești vacanța de Paște, să te mai relaxezi puțin.

Vărsător

O problemă financiară îți dă bătăi de cap azi. O întorci pe toate părțile, dar nu pare să aibă cale de rezolvare prea ușor. Va trebui să ceri ajutor specializat, pentru că orice ai face, nu vei reuși să găsești o rezolvare eficientă.

Peşti

Prietenii îți spun un secret legat de o persoană cunoscută, secret care te bulversează pur și simplu. Nu o să știi ce să spui, nu o să știi cum să reacționezi... pur și simplu e prea mult. Ai nevoie de o pauză după ziua de azi, ai nevoie să pleci undeva departe și să nu te mai gândești la nimic.