Horoscopul zilei de 31 octombrie 2019

Berbec

Este o zi bună pentru a reface niște calcule și a-ți reanaliza situația financiară. Atenție la conflictele pe care le poți avea cu partenerul de viață din cauza neajunsurilor sau a cheltuielilor prea mari.

Taur

Se întrevăd tensiuni în cuplu și nu este exclus să ai parte de o epifanie în ceea ce privește relația cu partenerul de viață. Atenție! Poți afla un secret dureros! Profesional, poți primi o propunere de colaborare avantajoasă, însă te sfătuim să o analizeze în amănunt.

Gemeni

Situația de la locul de muncă va fi ușor tensionată, iar acest aspect te va determina să te gândești foarte serios la o schimbare. Încearcă să acorzi mai multă atenție sănătății! Ți-ar prinde bine un control medical în această perioadă. Chiar dacă rezultatele nu vor fi pe placul tău, cel puțin vei fi împăcată că ai descoperit o problemă din timp.

Rac

Persoana iubită te poate lua la întrebări astăzi și poate să îți ceară niște explicații pentru fapte din trecut. Evită conflictele în cuplu și acordă mai multă atenție relației cu copiii. Poți afla un secret în acest sens.

Leu

Relația cu membrii familiei poate fi ușor tensionată astăzi și nu este exclus să schimbi foaia, indiferent că este vorba de părinți, copii sau partener de viață. Posibile secrete de familie să iasă la suprafață acum. Evită tranzacțiile și negocierile legate de o casă, o locuință.

Fecioară

Este una dintre cele mai tensionate zile din punctul de vedere al modului în care comunici cu cei din jur. Înțelegi greu și cu greu te faci înțeleasă, prin urmare evită pe cât posibil dialogurile în contradictoriu. Către seară conflictele se pot intensifica. Pe de altă parte, ai grijă la deplasări, la drum, la mijloacele de deplasare.

Balanţa

Este o zi foarte bună pentru a-ți reface niște calcule, pentru a-ți recalcula un comision, un bonus, însă chiar dacă ieși pe plus, te sfătuim să eviți cheltuielile pentru că se vor dovedi ulterior total neavantajoase.

Scorpion

Vei reuși să ieși în evidență prin modul în care te impui în fața celorlalți și nu este exclus să dai naștere și unor conflicte cu cei din jur. S-ar putea să fii destul de confuză și cu greu să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut. Către seară pot apărea tensiuni în cuplu.

Săgetător

Starea de spirit nu va fi foarte bună astăzi pentru că te vei lăsa copleșită de gânduri și frământări care au legătură cu trecutul, posibil cu o fostă relație sau o decizie pe care ai luat-o și care acum nu te mai satisface.

Capricorn

Un prieten ți-ar putea pune răbdarea la încercare astăzi și nu este exclus să intri în conflicte cu acesta. Către seară se întrăvăd discuții serioase cu persoana iubită, însă evită să le duci la extrem.

Vărsător

Cariera și imaginea profesională sunt punctele importante ale zilei și vei face tot posibilul să ieși în evidență și să te impui în fața celorlalți. Sfatul nostru este să-ți analizezi în detaliu obiectivele pentru care lupți. Chiar merită?

Peşti

Este foarte posibil ca azi să ai parte de o situație, de un context care să-ți pună la încercare credința și să-ți testeze limitele spirituale. Vei fi ușor confuză și nu te sfătuim să iei decizii majore. Dacă vei călători, fă-o cu un maxim de prudență!