Horoscopul zilei de 31 octombrie 2018

Berbec

Te așteaptă o zi mai dificilă decât ai fi crezut. Nimic nu vrea să meargă azi, sau cel puțin așa ți se pare. Lucrurile nu îți ies, conversațiile nu rezolvă nimic, sunt tensiuni și la locul de muncă, și acasă, iar ziua poate fi considerată, per total, o zi nereușită.

Taur

Ai probleme cu comunicarea în cuplu, însă de data aceasta s-ar putea ca tu să fii persoana vinovată, persoana care refuză să poarte un dialog, persoana mereu nemulțumită, morocănoasă, care îl ia pe NU în brațe, de fiecare dată când partenerul vrea să poarte o discuție.

Gemeni

Ziua de azi e cât se poate de proastă pentru tine. La locul de muncă apar mici conflicte, acasă se pare că nu te mai înțelegi deloc cu familia. Ți se pare că brusc toată lumea are ceva cu tine. Chiar dacă nu e așa, situația nu se va îmbunătăți prea curând, fără bunăvoință din partea ta.

Rac

Ai nevoie de dragoste și protecție. Ești într-o perioadă foarte sensibilă, din punct de vedere emoțional, iar astrele continuă să-ți alimenteze starea aceasta de melancolie. Cineva din familie vrea să te scoată din tristețea asta, dar nu reușește.

Leu

Azi ești într-o dispoziție de zile mari și toată lumea te apreciază pentru energia ta, pentru ceea ce faci și pentru că ești dispusă oricând să îi ajuți și pe alții, nu te gândești doar la tine. Ești un exemplu astăzi și ar trebui să te mândrești cu asta.

Fecioară

Ai o zi perfectă azi, o zi marcată de dragoste și comunicare, de afecțiune și de mici flirturi, de care chiar îți era dor. Ești într-o perioadă bună a viații tale, iar asta se reflectă zilnic, în puterea ta de muncă, în entuziasmul tău, în energia ta pozitivă.

Balanţa

Ai impresia că cei din jur te judecă fără a avea toate datele problemei despre tine. Practic, fără să te cunoască. Ce-ar fi ca tu să fii mai deschisă, iar atunci când apare o problemă să o rezolvi prin comunicare? Ai putea măcar să încerci.

Scorpion

Hotărăști ca azi să-i mai dai o șansă unui proiect care tot nu-ți ieșea și bine faci. Nu numai că azi o să-ți iasă din prima, dar rezultatul muncii tale va fi atât de apreciat de șefi încât nici ție nu o să-ți vină să crezi. Ai o lecție de învățat din asta!

Săgetător

Pentru că nu ai renunțat când ți-a fost greu, pentru că ai insistat și nu oricum, ci cu multă perseverență, azi o să culegi roadele muncii tale. Ai toate șansele ca acestea să fie și financiare, drept urmare și conturile tale vor avea de câștigat, nu vor fi numai laude.

Capricorn

Azi te bucuri pentru o reușită, iar bucuria ta aduce cumva cu sine și mai multă energie pozitivă și dezlănțuie veștile bune. O să primești niște bani sau un cadou scump, o să ai parte de laude și s-ar putea ca partenerul de cuplu să te surprindă cu un cadou ieșit din comun.

Vărsător

Veștile bune marchează ziua de azi, o zi pe care nu ai început-o în cel mai fericit mod, dar care se va termina extraordinar pentru tine. Chiar dacă o mică problemă de sănătate ți-ar putea da bătăi de cap în prima parte a zilei, pe parcurs situația se va schimba radical.

Peşti

Orice s-ar întâmpla azi, trebuie să ții cont de părerea unei persoane apropiate, mai în vârstă, care îți dă o serie de sfaturi. Chiar dacă nu vei vrea să le asculți, trebuie să știi că așa e cel mai bine. Calcă-ți pe orgoliu și alege varianta asta.