Horoscopul zilei de 31 octombrie 2017

Berbec

Ziua de azi înseamnă pentru tine întâlnirea cu mai multe persoane pe care nu le-ai mai văzut de mult, dar pe care le știi de ceva vreme, dintr-un context profesional. Și azi la fel vă veți întâlni, tot cu treburi de serviciu, însă s-ar putea să vă faceți niște planuri și pentru a vă distra împreună.

Taur

Ai mare grijă la accidente azi, pentru că ești predispusă să te tai, să te arzi, să ai mici probleme acasă sau la locul de muncă. Încearcă să nu faci nimic riscant, nimic care să-ți pună integritatea corporală în pericol, dacă vrei să închei ziua cu zâmbetul pe buze.

Gemeni

Bucură-te de o zi plină de reușite la locul de muncă, zi în care toată lumea te va aprecia, șefii îți vor face complimente, iar colegii vor dori să stea în preajma ta. Să tot ai zile de genul acesta! Cu siguranță tu vei fi în centrul atenției azi, cel puțin la locul de muncă.

Rac

Îndrăznește să îi spui astăzi adevărul în față unei persoane căreia ai tot evitat să îi vorbești, în ultima perioadă. Fie că îți convine sau nu, trebuie să faci asta. Așa că adună-te, concentrează-te și fii cât de clară se poate. Orice reacție ar avea persoana respectivă, trebuie să îi spui adevărul.

Leu

Ziua de azi înseamnă pentru tine, dincolo de orice altceva, faptul că vei primi o importantă sumă de bani. Pregătește-te să îi cheltuiești cu cap, cu responsabilitate și încearcă să eviți cumpărăturile impulsive, dacă nu vrei ca peste câteva zile să ai regrete din această cauză.

Fecioară

Ziua de azi îți aduce o noutate importantă în viață, în sectorul emoțional. O să afli ceva care fie te va face să râzi în hohote, fie te va face să plângi. Cert e că o să te emoționeze la culme această informație și că vei simți nevoia să le spui și altora prin ce ai trecut.

Balanţa

Te așteaptă o zi plină de aventură, plină de peripeții. Chiar dacă nimic nu ar fi anunțat asta la primele ore ale dimineții, spre după-amiază ai să vezi cum lucrurile încep să o ia razna. Încearcă să îți menții calmul și să nu intri în panică. Totul va fi bine!

Scorpion

Bucură-te de o zi plină de aventură și de entuziasm, în care vei reuși să faci tot ce ți-ai propus la locul de muncă, dar vei reuși totodată să-ți impresionezi și șefii, cu munca ta, dar și prietenii, cu buna ta dispoziție. Ai o zi perfectă, pe care nimeni și nimic nu ți-o poate strica.

Săgetător

Încearcă să înțelegi azi că adevărul iese mereu la lumină, oricât de mult te-ai strădui să îl ții tu ascuns. Amintește-ți de asta astăzi, atunci cânt te va tenta foarte tare să minți sau să îi ascunzi adevărul cuiva. Mai bine spune odată tot ce ai pe suflet și gata!

Capricorn

Azi ai o zi proastă și asta este din cauza faptului că ai probleme cu banii sau că ai o problemă cu cineva care a uitat să-ți înapoieze o sumă importantă de bani. Poate că ar trebui să spui lucurilor pe nume și să renunți la politețe, în astfel de cazuri.

Vărsător

Astăzi ai numai de câștigat, dacă știi cum să vorbești și mai ales cu cine. Renunță la timiditate, spune exact ce ai în cap, mai ales la locul de muncă, și vei vedea că șefii vor aprecia acest lucru și că vor admira curajul tău. În plus, și banii sunt foarte aproape să ajungă la tine în cont, cu această ocazie!

Peşti

Azi o să flirtezi fără limite cu cineva de la locul de muncă. Chiar dacă amândoi știți că e o relație imposibilă, total interzisă - ar putea fi chiar șeful tău căsătorit - vă place să vă jucați cu focul. Poate că ar trebui să nu mai riști și să nu-ți mai asumi riscuri inutile!