Horoscopul zilei de 31 martie 2020

Berbec

Relația cu prietenii se consumă în online și asta te face fericită. Reușești să-ți împărtășești gândurile și să faceți planuri împreună de viitor.

Taur

Ești mai determinată ca niciodată să te afirmi, să ieși în față, iar Marte, planeta acțiunii, te va stimula puternic în următoarea perioadă, în tranzitul său prin sectorul carierei.

Gemeni

Este foarte probabil să se nască în mintea ta niște idei noi despre cursuri online, despre cum să înveți ceva în plus în acaestă perioadă, iar astăzi este o zi bună pentru a-ți pune ideile pe hârtie.

Rac

Înceracă să eviți controversele cu partanerul de viață pe teme financiare. Cel mai probabil nu veți rezolva nimic, însă vă veți enerva reciproc. Este, în schimb, o zi bună pentru a reaprinde flacăra între voi, pentru a da naștere unei pasiuni

Leu

Se încing spiritele în relație și nu neapărat în sens negativ. Depinde de tine cum pui problema: poți fi pasională sau poți fi conflictuală. Este o zi favorabilă pentru acțiuni legate de asocieri și parteneriate.

Fecioară

Dai dovadă de o energie impecabilă la locul de muncă, profesional vorbind, și reușești să-ți duci la bun sfârșit tot ce ți-ai propus. Atenție, însă, că te poți extenua peste măsură!

Balanţa

Este o zi bună pentru flirturi, pentru a face cuceriri, iar dacă ești singură poți lega noi prietenii în mediul online. Pune mai mult accent pe zona artistică și creativă. Poți avea idei geniale în acest sens.

Scorpion

Relația cu membrii familiei poate fi ușor încordată astăzi și ai grijă ce spui și cum spui pentru a nu o tensiona mai rău. Consumă-ți energia făcând curățenie, ordine în garderobă.

Săgetător

Cu greu îți vei ține în frâu pofta de comunicare, însă ai grijă că poți fi mult prea directă în exprimare și-i poți deranja pe cei din jur.

Capricorn

S-ar putea să ai niște idei ingenioase despre cum să faci bani în perioada următoare. Ia-le pe îndelete, analizează-le și când te simți pregătită, demarează-le!

Vărsător

Marte, planeta acțiunii, a intrat azi în zodia ta și îți va conferi multă energie în perioada următoare. Este foarte important, însă, în ce direcție o vei canaliza. Poți avea idei ingenioase pe care este păcat să nu le pui în practică.

Peşti

S-ar putea să te confrunți cu unele insomnii și din acest motiv și starea ta generală sp fie una mai puțin bună. Stările de nervozitate te pot aduce în conflicte cu cei din jur. Evită pe cât poți!