Horoscopul zilei de 31 martie 2019

Berbec

Ai tendința de a fi foarte agresivă în dialog și poți da naștere unor conflicte greu de aplanat. Momentul este favorabil nativilor care învață și se pregătesc pentru susținerea unui examen.

Taur

Ai șansa de a primi o sumă de bani, posibil cu titlu de cadou sau premiu. Atenție! Tendința de a cheltui nesăbuit s-ar putea să-ți înjumătățească bugetul.

Gemeni

Ești motivată și determinată să duci la bun sfârșit un plan care vizează viața personală, chiar și cea sentimentală. Atenție la conflictele cu cei din jur, în special cu persoana iubită!

Rac

Te poți confrunta cu o serie de gânduri care să te macine și să te facă să-ți pui la îndoială niște sentimente. Nu este exclus să te întorci în trecut pentru a căuta o rezolvare.

Leu

Poți intra în conflicte cu niște prieteni și contextul poate degenera până la a vă arunca vorbe grele și a lua decizia de a încheia legătura.

Fecioară

Te pui în evidență într-un mod agresiv, extravagant și chiar poți atrage criticile și reproșurile celor din jur. Vești bune în zona profesională pentru nativii care lucrează.

Balanţa

Te pui în mișcare astăzi. Simți că nu ai stare în casă și nici prin zonele prea apropiate și iei decizia să pleci într-o scurtă deplasare, o plimbare la rude sau o ieșire din oraș cu prietenii.

Scorpion

Cineva din familie îți poate face cadou o sumă de bani sau un bun de patrimoniu pe care să-l valorifici ulterior. Atenție! Ai tendința de a cheltui peste limita bugetului.

Săgetător

Poți avea parte de situații tensionate cu partenerul de viață și foarte greu veți ajunge la un numitor comun, mai ales dacă niciunul din voi nu este dispus să cedeze. Ar fi păcat să vă stricați ziua liberă cu un conflict.

Capricorn

S-ar putea să te confrunți cu o serie de neplăceri legate de sănătate. De la dureri de cap, insomnii și palpitații și până la adevărate stări depresive. Încearcă să te odihnești mai mult.

Vărsător

Este o zi favorabilă activităților distractive, însă încearcă să nu te aventurezi în acțiuni riscante care te pot pune în pericol. Nu sunt excluse tensiuni în cuplu sau în relația cu copiii.

Peşti

Ceva legat de membrii familiei sau de locuință te nemulțumește, prin urmare nu este exclus să începi adevărate războaie cu rudele și să-ți impui cu agresivitate punctul de vedere. Ai tendința de a-ți susține opinia chiar și dacă știi că nu ai dreptate.