Horoscopul zilei de 31 martie 2018

Berbec

O discuție cu partenerul de cuplu s-ar putea să-ți strice buna dispoziție de astăzi și dacă nu veți reuși să o aplanați s-ar putea să-ți petreci singură seara de sâmbătă.

Taur

O stare de disconfort general s-ar putea instala astăzi și vei avea nevoie de odihnă. Renunță la treburile casnice și alte activități obositoare și relaxează-te.

Gemeni

Ești mai sociabilă ca niciodată și cei din jurul tău vor observa imediat acest aspect. Este posibil să cunoști o persoană după care să ți se aprindă călcâiele.

Rac

Îți petreci ziua în mijlocul familiei și vei avea parte de o vizită neașteptată din partea cuiva drag, poate un prieten sau un fost coleg de muncă cu care te-ai înțeles de minune.

Leu

Azi ai tendința de a complica lucrurile și ai face bine să nu deschizi subiecte importante sau care necesită diplomație deoarece vei pierde chiar înainte să intri în joc.

Fecioară

Îți intră niște bani în cont și profiți de ocazie să mergi la shopping, să faci niște cumpărături pentru locuință sau să faci o schimbare de look.

Balanţa

Este un moment potrivit să cunoști pe cineva, o persoană care să-ți trezească interesul și de la care să vrei mai mult. Profită de orice invitație în oraș pentru că planul amoros este dinamizat de Luna Plina de astăzi.

Scorpion

Te confrunți cu o dispoziție proastă și un nivel scăzut de energie. Răspunzi negativ invitațiilor primite și alegi să-ți petreci ziua în casă.

Săgetător

Ziua de astăzi ți-o dedici să pui la cale un plan, poate fi vorba de o pasiune mai veche pe care îți dorești să o reînvii sau, pur și simplu, pui bazele unui nou regim de slăbit.

Capricorn

Te preocupă niște probleme legate de locuință, fie decizi să renovezi, fie să reamenajezi, fie doar să faci curățenie generală în așteptarea Paștelui. Îți petreci majoritatea timpului cu membrii familiei.

Vărsător

Niște discuții pe teme religioase sau filozofice te pot face să devii agresivă în limbaj. Îți impui punctul de vedere cu forța și acest aspect va atrage după sine certuri cu interlocutorii.

Peşti

Niște discuții pe teme financiare îți vor strica ușor buna dispoziție de astăzi și te vor face să reconsideri anumite aspecte legate de locul de muncă și de veniturile constante.