Horoscopul zilei de 31 mai 2018

Berbec

Azi ești foarte atentă la detalii, pentru că cineva ți-a atras recent atenția în acest sens. Oricum ar fi, nu ar trebui să îți faci prea multe griji legate de asta pentru că nimeni nu e perfect, toată lumea mai greșește.

Taur

Azi pui accentul pe relația de cuplu și pe legăturile amoroase ale prietenilor tăi. Poate o să organizezi o ieșire numai pentru cupluri, sau un eveniment... Nu uita totuși să te gândești și la prietenii tăi singuri, ei sigur nu vor aprecia faptul că îi ignori.

Gemeni

O lege nescrisă spune că trebuie să răspunzi faptelor bune, tot cu fapte bune. Dar azi s-ar putea să refuzi total asta, pentru că persoana care te ajută este o persoană pe care tu nu o suporți și nici chiar acest gest frumos nu te va face să o accepți cumva în viața ta.

Rac

Ai parte de o zi destul de agitată, dar uite că trece repede și ziua asta și urmează o nouă minivacanță. Poate că ar trebui să te vezi cu niște prieteni, n-ai mai ieșit de mult din carapacea ta. O doză de socializare nu strică niciodată.

Leu

Azi pui accentul pe sănătate, pe recuperare, pe relaxare. În sfârșit, ai grijă de corpul tău mai mult ca oricând altcândva și asta se vede. Bravo ție, era momentul să te preocupe și propria stare de bine, nu numai starea altora.

Fecioară

Azi te preocupă bugetul, mai exact lipsa banilor. E posibil ca tu, de fapt, să ai suficienți bani, dar să trebuiască să plătești o rată sau o factură mare, sau să ajuți un prieten, și abia apoi să-ți dai seama că ai rămas fără bani.

Balanţa

Visezi cu ochii deschiși la o nouă vacanță, dar de data asta, chiar dacă urmează o nouă zi liberă, îți dai seama că nu mai ai suficienți bani pentru a pleca undeva. Drept urmare azi o să stai acasă și o să-ți faci planuri cu buget redus.

Scorpion

Astăzi ai toate șansele de a obține niște fonduri nerambursabile, o bursă sau cine știe ce suport financiar. Bravo ție, ai muncit și vei mai munci mult pentru asta, dar uite că astrele îți sunt favorabile.

Săgetător

Te bucuri de o veste minunată, veste care anunță, într-un fel sau altul, mărirea familiei. Fie că o să ai un bebeluș, fie că o să devii mătușă sau unchi, bunică sau bunic, ești în culmea fericirii azi!

Capricorn

Azi ai mici probleme în relația de cuplu, cauzate de lipsa consensului. Fie cedezi de această dată, fie riști să te cerți cu partenerul de cuplu. Nu e vina nimănui că sunteți amândoi atât de încăpățânați.

Vărsător

Azi deslușești un mister care te măcina de multă vreme. Doar că după ce afli adevărul, o să te cuprindă o stare de dezamăgire maximă. Din fericire, ai suficienți oameni veseli în jur, încât să te scoată cineva din starea asta.

Peşti

Te bucuri de o zi plină de surprize mici, dar foarte frumoase. Ești plăcut surprinsă să vezi câți oameni fac, de fapt, gesturi frumoase în jurul tău, drept urmare spre seară faci și tu o faptă bună, doar ca să întoci binele.